Şimdi Ara

Gran Turismo PSN Listesi. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
0
Favori
13.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcyenikoylu

quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Selamlar arkadaşlar, bu psn hesabı açma olayı nasıl oluyor bir anlatıverseniz, internette biraz araştırdım İngiltere adresi verin falan gibi yazılar var, bir başka yazıda Amerika adresi verin demiş birisi vs. , en sağlıklı bilgiyi burdan alacağımı düşünüyorum, şöyle diyim ps3 ü yeni aldım, psn kısmına hiç girmedim cihazda, internet bağlı, bu gt5 oyunu da mevcut elimde, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

gerek yok hocam hocam yabancı hesap almaya. ben kaç aydır türkçe kullanıyorum hiç bir engel yaşamadım. ne oyunlarda ne de store da hiç bir sorun yaşamadan alışverişimide yapıyorum oyunumuda online oynuyorum.

Ok saol, akşam eve geçince o şekilde kayıt yaptırayım.

• erkutgokmen
  • PSN: i34Fox
  • selam arkadaşlar... isteyen ekleyebilir... magnetique

herkeze iyi oyunlar..
  • TÜRK=psn----morikante
  • türk psn:konsoloyuncusu

akşamları 8-9 gibi girerim genelde,beraber olursak gittiği yere kadar da takılırız.bekliyorum sizi arkadaşlar

kulaklıkla gt modundayken iletişim halinde kalabilirmiyiz,ya da kulaklık sadece online lobi ve yarış esnasında mı işe yarar arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerçek-oyuncu

türk psn:konsoloyuncusu

akşamları 8-9 gibi girerim genelde,beraber olursak gittiği yere kadar da takılırız.bekliyorum sizi arkadaşlar

kulaklıkla gt modundayken iletişim halinde kalabilirmiyiz,ya da kulaklık sadece online lobi ve yarış esnasında mı işe yarar arkadaşlar?

sadece onlıne ken lobide yada herhangi bir yarış odasındayken aktif oluyor
  • Beni de ekleyin
  • İzmir'den Alfaman
  • up.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profurio -- 1 Şubat 2011; 22:49:19 >
  • camu1903
  • psn:wolverineTR_EsEs
  • mertulan
  • liste güncel değil.
  • salleen87 ekleyin..
  • bende bugün aldım eklersen sevinirim psn shamanmuratcan
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightGuardian -- 2 Şubat 2011; 23:41:48 >
  • beyler ekleyin şimdiden öğlen gibi giricem, pis yarışırım.

PSN: odyofil
  • anilanar
  • psn imzada var ekleyin beyler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.