|
Bildirim
|
Ben o tarihe pek inanmadığım için kesinmi diye sordum
Başlıktaki yazıyı gördüm merak etme erteleneceğinide biliyorum Ayrıca bu nasıl kaba bir cevap daha insancıl olabilirdin Yada cevap verme zorunluluğun yoktu Unutma sende bir yaşlanıp gözlük kullanıcaksın |
Honda'da Yasuhisa Arai'yi nasıl kovduysa, sony'ninde artık bu kazu'nun kıçına tekmeyi vurması lazım. Çünkü bu japonlarda bunamak moda oldu.
playstation çıkalı kaç yıl geçti, forza'yı adamlar pc'ye getirdi, sen halen gran turismo 7 için tarih vermedin.. gran turismo sport nedir ya.. kusura bakma da insanlar aptal değil. |
Valla beyler egri oturup dogru konuşmak lazim. Gran Turismo serisinin en büyük hayranlarindan biriyim ama bu Sport tamamen hayal kırıklığı benim için. Hic bir gelişme yok hala motor freni yok mesela. Bir de T300 ile Assetto Corsa oynayınca oyun daha bi anlamsiz geldi bana.
Gerçekten anlayamiyorum nerdeyse sınırsız imkanlar devasa bir şirket, binlerce çalışan, arkanda Sony var ve ortaya cikan oyun bu mu? 5 yildir bekledigimiz Gran Turismo bu mu? Madem bu kadar basit ve vasat bir oyun cikacakti bari hic Sport olayina girmeden Gran Turismo 7 yapsalardi da hic degilse zengin icerik, muazzam bir kariyer modumuz olurdu ve alacak olan kitle zaten alırdı. Ama şu oyun ve Sport kafasi ile eldeki kitlenin çoğunu kaybettiler bence. Şunu anlayamadılar galiba, konsolda artik tek degilsin Assetto gibi paşa bir oyun var. Yolda olan Pcars2 var. Sony bu adamin kulaklarını hiç çekmemiş galiba |
keşke hiç piyasaya çıkmasaymış şu asetto yahu asettoda asetto..
|
Bu puanlar bu oyunun iyi günleri, DLC'ler ucretli yayinlansin gorun ozaman şamatayi. Ucretsiz olacakti sozde.
Aga, de la sarthe pisti nerede, spa pisti nerede. Ne yaptiniz siz ya 4 yil. Fotograf cekecek olsam kendime canon dslr alirdim. Müze bakacak olsam wikipediaya bakarim. Ralli oynayacak olsam dirt alirdim. |
1997deki Gt1 den beri bu oyunun hayranı olup senelerdir bu oyunu bekleyen biri olarak buyuk husrana ugradım. belkı gt5,prologue ,gt6 sacmalıgından sonra oyunun eski ruhuna donerler diye beklerken boyle bir oyunla karsılasmak tam bi yıkım.kısıtlı araba marka, modelleri,kariyer modunun,modifiyenin organizasyonların ehliyet bolumunun bile bukadar kısıtlı olması bekledigimize degmedigi anlamına geliyor.@kariyer modunu kısıp online agırlık verip ordan ps+ satmak gibi bir cakallık pesinde olmaları hic yakısmamıs. verdigim 250tl icin degil bekledigim bukadar zaman icin üzüldüm. oyunun tek + tarafı grafikler dogal olarak cag atlamıs.
|
Rakiplerinin tamamında laser scan teknolojisiyle pistler bir bir emek verilerek taranırken ve bu sayede pistteki kılcal çatlaklara, hatta pistte yakın ağaçların otların detayına kadar lazer ile taranıp gerçeğe en yakın şekilde aktarılırken, kimse buraya GTS de pistler çok detaylı olmuş, bugüne kadar ki en detaylı pistler olmuş, vs. yazmasın komik duruma düşer.
Kazu ve ekibi lütfedip pistleri bile taramamışlar. Kazu gerçek hayatta iyi bir pilot olabilir ama iyi bir oyun stüdyosu yöneticisi değil. Faaliyet gösterdiği sektörde çağa ayak uyduramamış bir fosil. Japonya nın yüz karası. GT5 neydi GTS ne olmuş. Arada dağlar kadar fark var. Maalesef acı gerçek bu. Tarafsız global oyun inceleme sitelerindeki puanınında giderek düşeceğini 55-65 seviyelerine gerileyeceğini düşünüyorum. Türkiye de ki teknoloji sitelerinde Sony Türkiye bazı şeylere izin vermiyor. |
Arcade bölümündeki pist yarışlarının hepsinide bitirdim.Artık oyunda yapacak bir şey kalmadı.Kazuoriye, bize böyle bomboş bir oyun sunduğu için şükranlarımızı sunuyoruz.Bir dahaki oyunda daha boş, uzay boşluğu kıvamında bir oyun bekliyoruz.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |