Şimdi Ara

♂°Grand Chase Online°♂ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıldır oynuyorum sorunsuzca ama son 4 gündür hiç bir dungeona giremiyorum,sorun bende mi yoksa serverlarla Türkiye arasında mı problem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtArdAmAr

1 yıldır oynuyorum sorunsuzca ama son 4 gündür hiç bir dungeona giremiyorum,sorun bende mi yoksa serverlarla Türkiye arasında mı problem var.

bende son birkaç gündür dungeona giremiyorum sanırım bug var
  • varmı oynayan? :D
  • Var oynayan. Liderliğim altında bir çok Türk player var. Guild başkanıyım, sadece Türkler'i barındırıyorum. Guild için sizden hiç bir şey talep etmiyorum. Zaten 2 şartım var, birincisi; Türk olacaksınız. İkincisi ise oyunda hile kullanmayacaksınız. 49 lv. Ronan'ım oyun başladığından beri oynuyorum sık sık bırakıp başladığım için levelim çok yüksek değil. Onun haricinde Pvp oranım %67 binlerce pvpye girdim ayın 63. oldum (30 levelde..) hatta Ntreev'in bana şahsen cash verdiğini bile biliyorum. Tek başına oynamaktan sıkılan Türkler var ise buyursunlar TRangerZ guildime istek yollayın, fakat mesaj bölümüne türkçe bir şeyler yazın ancak öyle kabul edebilirim.

Ve; O level'de nasıl başkansın diyecekler varsa, cevabım şimdiden hazır, 56 level, 64 level arkadaşlarım var oyunda. Hepsiyle eskiden oynamışlığım var. Yani ben levele bakmam, pvp'de almışlığım da var ikisini yarı levelli charla. Unutmadan söyleyeyim, bize Ryan lazım dolu dolu. Sürekli champ modu oynayan tipleriz ve champsız pek dungeona girmiyoruz. Görevleri bile champta yapıyoruz.

• bu cizgiroman oyunlarini nasil oynuyorsunuz yaw...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

bu cizgiroman oyunlarini nasil oynuyorsunuz yaw...

Sen nasıl bu foruma girmeyi becerebiliyorsun? İlk önce bu soruyu cevapla.

Bir kere çizgiroman okunur, güzeldir. 30 yaş üstü bile okuyor yahu, dünyanın akıllısı sen misin?
    Gc'nin ne üzerine kurulu olduğunu biliyor musun? Madem gcye çizgi diyecek kadar büyüksün, arcade oyunlarını nasıl bilemezsin? Çocukluğunun makinaları olması gerekmiyor mu?
    Valla biz klavyeyle ve joistikle oynuyoruz, sen nerenle oynuyorsun bilemem..
    Ha unutmadan, postumu okuduktan sonra cevap verme zahmetine giriver, herkes görsün senin gibileri nasıl rezil edilir. Tamam?

(Ayrıca o kadar cahil, o kadar üşengeç biriymişsin ki forumda 2 gc konusu var ikisini de okumaya, çizgi yorumlarına verilen cevaplara bakamamışsın bile. Ulan sen kimsin de daha emeklemesini öğrenmeden koşmaya kalkıyorsun?)

• quote:

Orijinalden alıntı: blizzart

Var oynayan. Liderliğim altında bir çok Türk player var. Guild başkanıyım, sadece Türkler'i barındırıyorum. Guild için sizden hiç bir şey talep etmiyorum. Zaten 2 şartım var, birincisi; Türk olacaksınız. İkincisi ise oyunda hile kullanmayacaksınız. 49 lv. Ronan'ım oyun başladığından beri oynuyorum sık sık bırakıp başladığım için levelim çok yüksek değil. Onun haricinde Pvp oranım %67 binlerce pvpye girdim ayın 63. oldum (30 levelde..) hatta Ntreev'in bana şahsen cash verdiğini bile biliyorum. Tek başına oynamaktan sıkılan Türkler var ise buyursunlar TRangerZ guildime istek yollayın, fakat mesaj bölümüne türkçe bir şeyler yazın ancak öyle kabul edebilirim.

Ve; O level'de nasıl başkansın diyecekler varsa, cevabım şimdiden hazır, 56 level, 64 level arkadaşlarım var oyunda. Hepsiyle eskiden oynamışlığım var. Yani ben levele bakmam, pvp'de almışlığım da var ikisini yarı levelli charla. Unutmadan söyleyeyim, bize Ryan lazım dolu dolu. Sürekli champ modu oynayan tipleriz ve champsız pek dungeona girmiyoruz. Görevleri bile champta yapıyoruz.

bende tekrar bırakalı baya oldu :) sro ya devam edıyorum 1 aydır guıld sıstemı acılmıs sanırım yazdıklarına bakılırsa

• MMOHut'da yazdığına göre oyuncu sayısı low sizce nasıl player durumu? Kalabalık yerlerden 1kaç ss koyabilir misiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Rifle

MMOHut'da yazdığına göre oyuncu sayısı low sizce nasıl player durumu? Kalabalık yerlerden 1kaç ss koyabilir misiniz...

bu oyundan bahsediyorsanız zaten pvp leri max 4v4 normal kasmalarda 4 kişi ile oynanıyor. sro dan bahsedıyorsanız gercekten low sevıyede lakin bu konuda bunu konusmak yanlıs olur
  • Beğenerek oynadıgım ender oyunlardan birisiydi. Class sistemi beni soğuttu malesef.

@Sniper Rifle
    Oyun oda şeklinde ve gayet de doluydu. MMORPG ve Massively hariç diğer MMO siteleri yalan yanlış bilgilerle dolu...
  • dragonica çakması
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

dragonica çakması

Hangisi önce çıktı öğren bence :)
  • Hemen cevaplamaya başlayayım:

@GangstaCity

Ahahah, daha savunduğun oyunu bilmiyorsun :D Grand Chase Dragonica Online'den çok önce çıktı. 2007'de sadece Ntreev versiyonu (amerika) açıldı, kore serveri çoktandır var zaten. Yani, biraz daha post için boş mesajlar atmana gerek yok ;)

@Qmandan

Pvp 6 kişi alıyor en fazla, Dungeon ise dediğin gibi 4. Zaten sro, ko gibi 200 kişi girince ne olduğu anlaşılmıyor, bu oyunda klavyeye bakıyor. Takımda tek kalan adam bile 3 kişiyi yıkabilir. Mantık burada.

@BelieveMe

Class sistemi harika bence. Class derken joblardan bahsediyorsun? Uzun zaman oynadıktan sonra tüy çekmek gibi bir şey job açmak. O kadar kolay ki...
    Karakterler sıkıntı dersen o doğru, adamlar para kazanmak için akıllarına estiklerinde karakter çıkartıyorlar.

@Sniper Rifle

Oynayan sayısı low'da değil. Ntreev eski bir server olduğundan yüksek seviyeli oyuncu sayısı düşüklerin sayısından kat ve kat daha fazla. Yani onları kolay kolay bulamayız. Ve dungeon dungeon giriyoruz, Gunz gibi. Öyle ko sro gibi saatlik görev yürümeleri yapmıyoruz. Squarelerimiz var insanlar orda takılır muhabbet eder, orlarda da kota var en fazla max bilmem kaç karakter girebiliyordu unuttum 50 miydi..

• Oynayan kaldı mı?Downloader dan indirmeye çalışıyorum yeni başlıcam fakat inemiyor donuyor.
  • ben yeni baslıcam Pando medya booster inmiyor neden hep kalıor..
  • grafikler on numara sözüm yok ama oynanırlıgı bıraz yavas geldı bırde 1 lvl adam 30 lvl adamla dungeona gırıyor bu bıraz sacma olmus
  • Çocukluğumun atari salon oyunları tarzında bir oynanışa sahip. Eğlenceli ama abur cubur gibi bir oyun yani kısa sürede sıkılıyorsunuz.
  • 73 oldum 74 level olmak üzereyim S- stat ekleyen Mertcan2000
  • Ben de oynuyorum mesela nickim TrShinigami isteyen ekleyebilir 67 lvl rufus 70 lvl sieghart var herkese yardım edebilirim pek pvpye girmiyom dungeon kasıyom suan zero açmaya çalışıyorum hiç çıkmıyo ühühü
  • bu oyun devam ediyormu ya hala 2 sene önce filan oynadım sanırım en son
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.