Şimdi Ara

Grand Cherokee 5.2 Limited neden tutulmuyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
11.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok açıklayıcı oldu.
    Teşekkürler.
  • Chrysler 300C 6.1 SRT neden tutulmuyorsa ondan olabilir.
  • Tutulmuyor değil. Limited olduğu için az var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USA da olmadığımız için olabilir

• 5.2 trde ne demek sen bilir misin yeğen?
  • 5.2 olduğu için olabilir bunu düşündünmü

• Çok büyük yollar ve otoparklar müsait degil

• Benim kuzen off-road yarışlarında kullanıyor meraklısı için iyi arabadır masrafına bakılmaz. Çulsuzlar da satışa koyar
  • Motor hacmi'ne bak '' 5.2 '' deprem gibi resmen.
  • 30.000 TL çok para. Ben olsam 25.000 üzerinde parayı bu arabalara bağlamam. Birde 5.9 olanları daha iyidir.

Edit: Yedek parça korkunuz olmasın. Sanıldığı gibi pahallı veya tamiri zor araçlar değiller. İstanbul içerisinde anlayan çok usta var. 225 beygir 5.2 olanların motoru. 0-100 arasında iyi gidiyorlar fakat 100 kmh'den sonra çok hantal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak47rep -- 6 Mayıs 2015; 15:28:14 >
  • Çünkü bizim insanımızın çoğu arabadan anlamıyor da ondan. Varsa yoksa az yaksın derdin de ama 70 bine araç aldıktan sonra az yaksa ne olur yakmasa. Çoğu bu araçların 15 yaşından büyük haliyle vergisi öyle abartıldığı kadar değil ( 1000-2000 aralığında),25 bine temizini bulursun,yakıt şehir içi kullanacaksan tavsiye edilmez ama rahat trafikte 50 krş LPG de anca, hatta 4.0 motor iki çeker olan versiyonunu alırsan 30-35 krş civarı.Parçası bol ve ucuzdur bu seviyedeki bir araca göre ( bakım 200 TL civarı,fren balatası 150 TL, şanzımanı revize ettirsen 2000 TL,motoru rektefiye etsen 5000 TL vs vs. Donanım zaten ful, 4 çeker özelliği sayesinde ülkemizdeki açık olan tüm yollarda gezersin hatta fazlasını da yapar kısacası 25 bin TL civarı bir paraya bu aracın alternatifi yok.

Ama sürekli şehir içinde gezen birisi için tavsiye etmem biraz doğaya sağa sola gitmeyi sevenler için biçilmiş kaftan. Bir de tabi alırken çevrende Amerikancı diye tabir edilen ustalardan olsun,basit araçlardır normalde ama Amerikan ustasının bakması her zaman daha iyidir. Ayrıca bu tür eski araçlar alınırken +5 bin TL cepte olmalı, illa ki bazı masrafları olacaktır.

• 5.2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RitueL

5.2 aracı tr ye sokan da kabahat

Akp den önce sokmuşlar ülkeye. O zaman benzin bu seviyede değildi. Ötv bu seviyede değildi. Mtv yi bilemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motoru çok küçük olduğu için bayırda çekmez koskoca cipi
  • Benim de ocağıma incir ağacı dikecek böyle bir arabam olsa şahin doğan fiyatına satardım. Böyle yüksek hacimli arabalar bizim ülkede sadece yüzde 1 in kullanabildiği arabalardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutulmaması bence çok Anlamlı .Milletimiz demek ki işini biliyor,güzel.

• 20 yıllık arabaya 30 bin lira vermek???
  • güldüren soru
  • 1.2 TSİ varken

• Cevap soruda

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.