Şimdi Ara

Grand Theft Auto 5 -Ön Sipariş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepsiburada.com 'a da ön sipariş gelmiş.

KDV Dahil: 174,90 TL

Gta V Hepsiburada Ön Sipariş

quote:

Ürünün stoklara gireceği tarihteki fiyatı, aşağıda belirtilen fiyata göre farklılık gösterebilir. Ürünün daha yüksek bir fiyattan stoklara girmesi halinde, ön sipariş veren müşterilerden fiyat farkı alınmaz; ayrıca bu müşterilere teslimatta öncelik sağlanır. Ürünün daha düşük bir fiyattan stoklara girmesi halinde ise, ön sipariş veren müşterilere teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde fiyat farkı ödenir.

• Arkadaşlar İstanbul'da ikamet etmekteyim, oyun şu an spotta dahi 140 Lira civarı,
    ben D&R dan ön sipariş ettim 179 Lira (peşin fiyatına World kart 6 taksit), diğer firmaları araştırdım en mantıklısı burası geldi,
    müşteri hizmetleri oyunun ellerine ulaştığında mağazalara ve müşterilere kargolanacağını söylediler,
    bende nede olsa İstanbul'dayım en geç ertesi gün elimde olur diyerek sipariş ettim inşallah sıkıntı çıkmaz.
    Diyeceğim şu ki spota 145-150 vereceğime 30 lira fazla verip Zeplin ve Posterli sürümü faturalı aldım.
    (Şu ana kadar sadece Türkçe çıkan oyunları faturalı aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qguz -- 17 Ağustos 2013; 20:22:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qguz

Arkadaşlar İstanbul'da ikamet etmekteyim, oyun şu an spotta dahi 140 Lira civarı,
    ben D&R dan ön sipariş ettim 179 Lira (peşin fiyatına World kart 6 taksit), diğer firmaları araştırdım en mantıklısı burası geldi,
    müşteri hizmetleri oyunun ellerine ulaştığında mağazalara ve müşterilere kargolanacağını söylediler,
    bende nede olsa İstanbul'dayım en geç ertesi gün elimde olur diyerek sipariş ettim inşallah sıkıntı çıkmaz.
    Diyeceğim şu ki spota 145-150 vereceğime 30 lira fazla verip Zeplin ve Posterli sürümü faturalı aldım.

Hocam DH satış forumunda oyunu 110'A satanlar var spotçu ön sipariş yapıyorlar hatta dahad emin gördüm.Ayrıca 1-2 sitede daha 120 TL'ye gördüm. 140 Liraya hiç bir oyun gelmedi bugüne kadar spotçulara biraz sallama olmus sanırım 140 Olayı :) . 130 'MU 180 'mi dersen 130 derim zeplin 1 dolarık bir içerik

• Dostum bence hiç kendini kasma çıktığı gün git al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu kim nerden çıkardın bu spotcu da 140 lira olacağını en fazla 110 tl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Arkadaşlar İstanbul'da ikamet etmekteyim, oyun şu an spotta dahi 140 Lira civarı,

Hocam DH satış forumunda oyunu 110'A satanlar var spotçu ön sipariş yapıyorlar hatta dahad emin gördüm.Ayrıca 1-2 sitede daha 120 TL'ye gördüm. 140 Liraya hiç bir oyun gelmedi bugüne kadar spotçulara biraz sallama olmus sanırım 140 Olayı :) . 130 'MU 180 'mi dersen 130 derim zeplin 1 dolarık bir içerik

140 Lira olacağının sallama olduğunu sanmıyorum, sorduğum bir kaç yer bundan 1 ay kadar önce 130-140 lira olacağanı söylediler.
    İnşallah dediğin gibi 110 Lira olur, fakat ben GTA V'i spotçuların 110 liraya bırakacağını sanmıyorum.
    Amazaon, Mario128 ve Ebay'de 120 Lira, 110 Liraya getirenler Rockstar Games'ten alıyorlar herhalde
    MW3 çıktığında 140 lira civarıydı spotta, ben 1 ay sonra 135 liraya en ucuzu bulabilmiştim. :D Resime bakabilirsin

Grand Theft Auto 5 -Ön Sipariş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qguz -- 18 Ağustos 2013; 0:24:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

140 Lira olacağının sallama olduğunu sanmıyorum, sorduğum bir kaç yer bundan 1 ay kadar önce 130-140 lira olacağanı söylediler.
    İnşallah dediğin gibi 110 Lira olur, fakat ben GTA V'i spotçuların 110 liraya bırakacağını sanmıyorum.
    Amazaon, Mario128 ve Ebay'de 120 Lira, 110 Liraya getirenler Rockstar Games'ten alıyorlar herhalde
    MW3 çıktığında 140 lira civarıydı spotta, ben 1 ay sonra 135 liraya en ucuzu bulabilmiştim. :D Resime bakabilirsin

Grand Theft Auto 5 -Ön Sipariş

gittigidiyor vs demedim ben oraların işini bilmem oralara fazla parak oyuyorlar olabilirler
    dükkanlarında 120 den fazla oyun yoktur
    last of us çıkmadan 1 hafta önce 120ye aldım. gow 3 çıkmadan 1 hafta önce 100e almıstım zamanıda. mw3 mw2 cod bops2 bunlarıda 1.5 hafta önce aldım. içimden bir ses gt 5'ide çıkmadan 2 hafta once alırız gibi ach listeside cıkmıs oyun hazır %90

• Mariio128 den sipariş veren var mı

• Zavvi'den mantıklı mı ön sipariş sizce? Kargo ücretsiz galiba, oyun 40 pound, zeplin de var.
  • Last Of Us'ı Gold'dan 95 liraya almıştım. Oyun çıktıktan sonra gene firmaların fiyat için yarışacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Last Of Us'ı Gold'dan 95 liraya almıştım. Oyun çıktıktan sonra gene firmaların fiyat için yarışacağını düşünüyorum.

Ama o zaman oyunun resmi giriş fiyatı 130 liraydı zaten, şimdi Aral sağolsun 200 liradan giriyor. Düşse düşse 150'ye düşer bence. Spotta da 120 olursa uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Last Of Us'ı Gold'dan 95 liraya almıştım. Oyun çıktıktan sonra gene firmaların fiyat için yarışacağını düşünüyorum.

Ama o zaman oyunun resmi giriş fiyatı 130 liraydı zaten, şimdi Aral sağolsun 200 liradan giriyor. Düşse düşse 150'ye düşer bence. Spotta da 120 olursa uygun.

1 ay sonra 80 TL ye 2. el alınır desene iyi bari, ön sipariş tarihi kazık gibi, tabi fanları için önemli orası ayrı.
  • Skyrim'den sonra 1 oyuna verdiğim en yüksek fiyattı . tabi skyrimi amazondan almıştım o zaman orası çok uygundu fiyat olarak ve türkiyede yoktu haliyle. gtaV ise ebayde çok pahalı geldi bu sefer. Her satıcı bu oyundan ballı kaymağı yemek istercesine fiyatlar biçilmiş . Lira olarak 450 liraya geliyor vergis kargo hariç

şapka tişört metal kutu harita hatrı olmasa u kadar parayı gömmezdim söz konusu gtaV bile olsa . normal versiyonu alır giderdim.

özel kutusu bile yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Skyrim'den sonra 1 oyuna verdiğim en yüksek fiyattı . tabi skyrimi amazondan almıştım o zaman orası çok uygundu fiyat olarak ve türkiyede yoktu haliyle. gtaV ise ebayde çok pahalı geldi bu sefer. Her satıcı bu oyundan ballı kaymağı yemek istercesine fiyatlar biçilmiş . Lira olarak 450 liraya geliyor vergis kargo hariç

şapka tişört metal kutu harita hatrı olmasa u kadar parayı gömmezdim söz konusu gtaV bile olsa . normal versiyonu alır giderdim.

özel kutusu bile yeter

konu dışı ama 10 numara psn nick :))

• Arkadaşlar oyunu yurtdışından ucuza ön sipariş edemezmiyiz? Bir bilginiz varmı?
  • 149 a psn den alın geçin. 13.09.2013 download i açılacak 17.09.2013 gece 00:00 da oynamaya başlarsınız :) hem oyun tamamen hdd e yükleneceği için cihaz içinde daha hayırlısı olmuş olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.