Valla başladım gene. Grafikler en üstte 100 fps üstü oynayınca insan garipsiyor. Eski oyun ama hala zorluyor sistemi geceleri özellikle. Ara sahnelerde sağlar stuttering var görüntü titriyor onun dışında bir problemi de yok yılların Gta IV'ü eskimek nedir bilmiyor. Mod falan indirmedim ama tavsiye edilen Fusion Fix mi ne öyle bir mod var denemek istiyorum onu bir. Stutteringi çözüyormuş galiba. FusionFix duzeltti her seyi arkadaslar siddetle oneririm. Akiyor oyun masallah. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 4 Kasım 2024; 19:39:26 > |
Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] (852. sayfa)
-
-
Oyun içi sayaca göre 28 saatte yüzde 72 civarı yüzdeyle bitirmişim. Sanırım polis bilgisayarıyla suçluları arayıp bulduğumuz görevler falan var, onları yapmadım. Hikaye anlatımı konusunda Rdr 2 ile Rockstar'ın ne denli büyük bir ilerleme kaydettiğini hatırlattı bu oyun bana. Gerçekten o oyundaki hikaye anlatımı çok başka boyutta. Gta 4 döneminin çok ötesinde zifiri karanlık ve cesur bir hikaye sunuyor sunmaya ancak bir noktadan sonra oyuncuyu fazlasıyla yabancılaştırıp koparıyor. Rdr 2'nin dizi gibi kurgulanmış senaryosu ve dahası karakter derinliğinin esamesi yok maalesef. Rdr ilk oyunu da böyleydi. Ne bileyim Gta 5 garabetini zaten saymıyorum. Rdr 2'de akılda kalacak ve hikayeye etkisi olan on tane karakter sayarsınız şak diye. Bunda ise 50 oyun için günde kim ne derse sorgusuz sualsiz yapıp patır patır yükseldiğimiz, bir anda 500k dolara ulaştığımız absürde kaçan bir senaryo var.
Yine de şehir kurulumu, atmosferi, müzikleri, ana karakteri vs. yığınla artısı var elbette. Keşke daha kompakt bir anlatım yapılabilseymiş. Patır patır bir üstteki patrona geçip her denilene koşturmamız oyunu sığlaştırıyor.
-
Lost and Damned bildiğin Çin işkencesi. Minibüs kovalayıp boru bombalarıyla imha etmemiz gereken bir görev var, klavye parçalıyordum az daha. Kontroller ana oyundan bile daha garabet. Bitsin diye ara videoları atlaya atlaya gidiyorum. Bir iki saate bitse bari. Gay Tony daha keyifli diyorlar ama ondan da beklentim sıfır.
-
Ballad of Gay Tony de bitti. Keyifliydi bu. Yusuf Amir falan. Gene de saç baş yolduran görevler çoktu. Helikopter görevleri özellikle. Genel anlamda motosikletli dlcden daha iyiydi. Valla bitti de kurtuldum Complete Edition. 55 saat civarı sürmüş dlcler dahil bitirmem. Gerçi oyun içi sayaç 40 saat civarı gösteriyor. Bence de öyledir. Steam fazla hesaplamış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X