Arkadaşlar bişi sorucağım oyunda cep telefonu kullanırken nasıl bir kişiyi arıyabiliyoruz onu bir türlü beceremedim yardım ederseniz sevinirin
abi kolay o. telefonda phonebook'a gelip herhangi bi kişiyi seçip bastığında arıyo.
o değil de benim asıl sormak istediğim şey, ben daha oyunu bitirmedim. biliyorum çünkü bitirme achievement'ını açmadım ve yüzde 60 dayım. salak sapalak yan görevleri yaptım yanlışlıkla ama görev çıkmıyo. maillerin hepsine baktım. herkesi aradım. hatta little jacob'un job işini de yaptım görevdir diye, o da olmadı. ne yapabilirim arkadaşlar son görevi nasıl açabilirim. assasins creed'i bile yaptım oyun bitmedi. bitirme achievement'ını açıp oyunu kaldıracağım, yapamadım ayar olmuş durumdayım.
@MatriXbox
Hocam oyunda atlamalı-zıplamalı bölümlerle dandik güvercin vurma görevleri kalmış sende şehir de dolaşıp arabayla rampalardan atlayacaksın ve bulduğun güvercine sıkacaksın bi de arada haritada gözükmeyen ama gps sisteminde yol kenarlarında gözüken mavi simgeli elemanlar var onların görevlerini de tamamlaman gerekiyor,yani geri kalan kısım tam geyik senin anlayacağın şimdiden kolay gelsin
abicim son görevde romanı ya da bi başkasını öldürmeyi mi ne seçiyormuşsun. o görevi yapmadım ben garanti yani. o güvercinler ya da yol kenarındaki adamlarla alakalı bişey mi? yani ben o adamların görevini yaptıktan sonra bu son görev açılacak mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme