Rockstar firmasının yaptığı açıklamaya göre yeni GTA: San Adreas 22 Ekim 2004'te Avrupa'da piyasaya sürülecek. Amerika'daki çıkış tarihi ise 19 Ekim olarak söylendi.
GTA: Vice City'de 11.5 milyon ünite, GTA III'te ise 10.5 milyon ünite bulunuyordu. Yeni çıkan GTA San Andreas'ta ise 30 milyon ünite bulunacağını belirttiler.
Ayrıca yetkililer; GTA: San Adreas ile herşeyin yapılmasının mümkün olduğunu kanıtlayacaklarını söylediler. 8 ay gibi kısa bir süre kalmasına rağmen tam tarihinde çıkacağından hayli emin olan Rockstar Firmasının bu sefer de iddalı olduğu gözüküyor...
Ağzım sulandı ne diyim ki başka[jwdwn]
Nedir bu gta çılgınlığı anlamadım. Hırsız Polis de bu kadar tutulsun :)
walla muhteşem olur en azından 1 yıl beklemeyecez. oynamak için sabırsızlanıyorum walla
İlk defa duyuyorum bu unite olayını... Trgamerdaki arkadaş açıklasaymış ya birde...
Bende sabırsızlanıyorum güzel olacağa benziyor...
Hadı bakalım ısallah
walla ya ünite nasıl bişeydir yenirmi?
büyük ümitlerle bekliyoruz heyecanlandım walla
DVD olarak filan çıkacak heralde oyun? Bu kadar üniteyle birkaç GB'lık oyun meydana gelir bence.
ya gta nadir oyunlardan. kısa zamanda klasikleşti.hele bir de şimdi modlar çıktı real vc falan filan. yeni gta yı düşünemiyorum...
Önce ps2'yemi çıkacak bilgisayara mı?
yahu oyunu hayal etmeye çalışıyorum ama tahmin etmek mümkün değil. çok güsell olacak....çoookk..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Twister</i> <br />DVD olarak filan çıkacak heralde oyun? Bu kadar üniteyle birkaç GB'lık oyun meydana gelir bence. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Haberde geçen unitenin ne olduğunu biliyor musun da bu yorumda bulunuyorsun...
valla tam bil. toplayacagım zamanda cıkacak.yeni alacagım bil.de de nasıl oynanır simdi o.allahh.vice city i sevmmemistim.libety daha guzeldi ama bu bence katlıyacak gibi.unite olayınıda ben de ilk defa duyuyorum .nedir buı unitte olayı .eger bina gemi araba vs den bahsediyorsa oyun 3 kat daha genis olacak anlamına gelir.
Bu değerler Gta serisinin şatış yada dağıtımı ile ilgili rakamlar. GTA: San Adreas'la bir ilgisi bulunmuyor.
<i>Over 30 million units of the Grand Theft Auto franchise have been shipped to date, including over 11.5 million units of Grand Theft Auto: Vice City and over 10.5 million units of Grand Theft Auto 3. </i>
Pek açıkca anlamadım ama; "30 milyon Gta ship edilmiş(dağıtıcı tarafından yollanmış) ve bu yollananların 11.5 milyonundan fazlasını Gta:Vice city, 10.5 milyonundan fazlasını ise gta3 kapsıyormuş" gibi bir anlamı var.
Yani kısaca; Gta serisinin satış istatistiklerinden bahsedilmiş. Topic'deki yazı biraz sallamasyon oluyor bu durumda [zzz], yeni versiyonla ilgili bir açılama yok yani.
valla her neyse oyun iyi olsunda nolursa olsun.gta 3 benim cok sevdigim oyunlar arasında ve devamını isterim
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by borgen</i> <br />Bu değerler Gta serisinin şatış yada dağıtımı ile ilgili rakamlar. GTA: San Adreas'la bir ilgisi bulunmuyor.
<i>Over 30 million units of the Grand Theft Auto franchise have been shipped to date, including over 11.5 million units of Grand Theft Auto: Vice City and over 10.5 million units of Grand Theft Auto 3. </i>
Pek açıkca anlamadım ama; "30 milyon Gta ship edilmiş(dağıtıcı tarafından yollanmış) ve bu yollananların 11.5 milyonundan fazlasını Gta:Vice city, 10.5 milyonundan fazlasını ise gta3 kapsıyormuş" gibi bir anlamı var.
Yani kısaca; Gta serisinin satış istatistiklerinden bahsedilmiş. Topic'deki yazı biraz sallamasyon oluyor bu durumda [zzz], yeni versiyonla ilgili bir açılama yok yani. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Beni bağlamaz ben kopi pestimi yaparım