Şimdi Ara

Grand Theft Auto: San Andreas

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rockstar firmasının yaptığı açıklamaya göre yeni GTA: San Adreas 22 Ekim 2004'te Avrupa'da piyasaya sürülecek. Amerika'daki çıkış tarihi ise 19 Ekim olarak söylendi.

GTA: Vice City'de 11.5 milyon ünite, GTA III'te ise 10.5 milyon ünite bulunuyordu. Yeni çıkan GTA San Andreas'ta ise 30 milyon ünite bulunacağını belirttiler.

Ayrıca yetkililer; GTA: San Adreas ile herşeyin yapılmasının mümkün olduğunu kanıtlayacaklarını söylediler.
    8 ay gibi kısa bir süre kalmasına rağmen tam tarihinde çıkacağından hayli emin olan Rockstar Firmasının bu sefer de iddalı olduğu gözüküyor...

• Ağzım sulandı ne diyim ki başka[jwdwn]
  • Nedir bu gta çılgınlığı anlamadım. Hırsız Polis de bu kadar tutulsun :)
  • walla muhteşem olur en azından 1 yıl beklemeyecez. oynamak için sabırsızlanıyorum walla
  • İlk defa duyuyorum bu unite olayını...
    Trgamerdaki arkadaş açıklasaymış ya birde...
  • Bende sabırsızlanıyorum güzel olacağa benziyor...
  • Hadı bakalım ısallah
  • walla ya ünite nasıl bişeydir yenirmi?
  • büyük ümitlerle bekliyoruz heyecanlandım walla
  • DVD olarak filan çıkacak heralde oyun? Bu kadar üniteyle birkaç GB'lık oyun meydana gelir bence.
  • ya gta nadir oyunlardan. kısa zamanda klasikleşti.hele bir de şimdi modlar çıktı real vc falan filan. yeni gta yı düşünemiyorum...
  • Önce ps2'yemi çıkacak bilgisayara mı?
  • yahu oyunu hayal etmeye çalışıyorum ama tahmin etmek mümkün değil. çok güsell olacak....çoookk..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Twister</i>
    <br />DVD olarak filan çıkacak heralde oyun? Bu kadar üniteyle birkaç GB'lık oyun meydana gelir bence.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Haberde geçen unitenin ne olduğunu biliyor musun da bu yorumda bulunuyorsun...
  • valla tam bil. toplayacagım zamanda cıkacak.yeni alacagım bil.de de nasıl oynanır simdi o.allahh.vice city i sevmmemistim.libety daha guzeldi ama bu bence katlıyacak gibi.unite olayınıda ben de ilk defa duyuyorum .nedir buı unitte olayı .eger bina gemi araba vs den bahsediyorsa oyun 3 kat daha genis olacak anlamına gelir.
  • Bu değerler Gta serisinin şatış yada dağıtımı ile ilgili rakamlar.
    GTA: San Adreas'la bir ilgisi bulunmuyor.

<i>Over 30 million units of the Grand Theft Auto franchise have been shipped to date, including over 11.5 million units of Grand Theft Auto: Vice City and over 10.5 million units of Grand Theft Auto 3. </i>

Pek açıkca anlamadım ama; "30 milyon Gta ship edilmiş(dağıtıcı tarafından yollanmış) ve bu yollananların 11.5 milyonundan fazlasını Gta:Vice city, 10.5 milyonundan fazlasını ise gta3 kapsıyormuş" gibi bir anlamı var.

Yani kısaca; Gta serisinin satış istatistiklerinden bahsedilmiş. Topic'deki yazı biraz sallamasyon oluyor bu durumda [zzz], yeni versiyonla ilgili bir açılama yok yani.
  • valla her neyse oyun iyi olsunda nolursa olsun.gta 3 benim cok sevdigim oyunlar arasında ve devamını isterim
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by borgen</i>
    <br />Bu değerler Gta serisinin şatış yada dağıtımı ile ilgili rakamlar.
    GTA: San Adreas'la bir ilgisi bulunmuyor.

<i>Over 30 million units of the Grand Theft Auto franchise have been shipped to date, including over 11.5 million units of Grand Theft Auto: Vice City and over 10.5 million units of Grand Theft Auto 3. </i>

Pek açıkca anlamadım ama; "30 milyon Gta ship edilmiş(dağıtıcı tarafından yollanmış) ve bu yollananların 11.5 milyonundan fazlasını Gta:Vice city, 10.5 milyonundan fazlasını ise gta3 kapsıyormuş" gibi bir anlamı var.

Yani kısaca; Gta serisinin satış istatistiklerinden bahsedilmiş. Topic'deki yazı biraz sallamasyon oluyor bu durumda [zzz], yeni versiyonla ilgili bir açılama yok yani.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Beni bağlamaz ben kopi pestimi yaparım

• sreenshot larını buldum....

Grand Theft Auto: San Andreas
  • look at the sky :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.