Şimdi Ara

Grand Theft Auto: San Andreas mobil cihazlar için geliyor! (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
24
Favori
44.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mini de kasılmalı bir şekilde oynanıyor oyun pc nın aynısı fakat efektlerı daha ıyılestırılmıs halı
    kasılma oyunu engellemıyor ama yag gıbı akmıyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Arkadaşlar bu video gerçek mi?

Videonun çözünürlük pc seviyesinde telefon veya tabletten alınmış olamaz+tuşlara tıkladığına tuşlarda hafif parlama olması lazım klavye veya oyun kolu olsa bile kısaca fake
    Ayrıca survey var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hi Guy -- 12 Aralık 2013; 14:54:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

Mini de kasılmalı bir şekilde oynanıyor oyun pc nın aynısı fakat efektlerı daha ıyılestırılmıs halı

Aynen fazla değil ama çok akıcı değil
    Bide söyliyeyim pile resmen tecavüz ediyor şarjdayken şarjı azalacak nerdeyse buna bi el atmaları lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hi Guy

quote:

Mini de kasılmalı bir şekilde oynanıyor oyun pc nın aynısı fakat efektlerı daha ıyılestırılmıs halı

Bide söyliyeyim pile resmen tecavüz ediyor şarjdayken şarjı azalacak nerdeyse buna bi el atmaları lazım

efekt ayarı yok galıba high low vs ben bulamadım ?
  • quote:

quote:

quote:

efekt ayarı yok galıba high low vs ben bulamadım ?

Efekt ayarı sadece android'de olur önceki oyunlarda öyle olmuştu buda bir apple politikası

• az önce ipad 2 de denedim sadece bi yerde düştü fps gerisi hep akıcı sorunsuz. bugün galaxy tab 10.1 2014 alıcam ondada deneyip yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

İnşallah gta 4 yada 5 geliyor haberlerini telefonlarımızın modası geçmeden görürüz.

yakında telefonları elimizin içine montalıcak adamlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Arkadaşlar bu video gerçek mi?

Videonun çözünürlük pc seviyesinde telefon veya tabletten alınmış olamaz+tuşlara tıkladığına tuşlarda hafif parlama olması lazım klavye veya oyun kolu olsa bile kısaca fake
    Ayrıca survey var

Aynen hocam.İlk başta heyecanladım gerçek sandım.PC'de oynandığı belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gun Strike

Beyler tablet Mobee S1400 tablet 1 gb ram çift çekirdekli 1.4 Ghz 4.1 android vs... san andreası kaldırır mı sizce ? Kaldırırsa hangi düzeyde oynarım ?

beyler bi bakın ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu A6X islemcili 4.nesil iPad'de oynuyorum. Gayet guzel olmus fakat arada ufak tefek frame dususleri olabiliyor. GTA III ve GTA Vice City bildigin min 60 FPS benzeri yag gibi akiyordu. San Andreas biraz daha dusuk framerate ile calisiyor gibi. En azindan simdilik boyle. Update ile duzeltilir belki. A7 islemcili yeni nesil cihazlarda performans biraz daha iyidir muhtemelen.

Bu arada iPhone 5 ve iPad 4 (ve uzeri cihazlar) icin soyle bir not dusmusler App Store'da:

- Dynamic detailed shadows.
    - Real-time environmental reflections.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 12 Aralık 2013; 16:19:54 >
  • Fiyat yılbaşında düşer mi? Düşerse alınca oturuyor içime

• quote:

Orijinalden alıntı: dodi--

az önce ipad 2 de denedim sadece bi yerde düştü fps gerisi hep akıcı sorunsuz. bugün galaxy tab 10.1 2014 alıcam ondada deneyip yazarım.

grafikler nasıl hocam bilgisayardaki gibimi, birde harita yine pcde olduğunun aynısımı yoksa kısıtlımı, yani oyun birebirmi pc dekiyle?
  • quote:

quote:

Beyler tablet Mobee S1400 tablet 1 gb ram çift çekirdekli 1.4 Ghz 4.1 android vs... san andreası kaldırır mı sizce ? Kaldırırsa hangi düzeyde oynarım ?

beyler bi bakın ya

Arkadaşım biz oyunun yapımcısımıyız nereden bilelim?Bütün konu bu kaldırırmı şu kaldırır mı?Hayır androide çıksa 1-2 cihazı karşılaştırıp yorum yaparız en azından, ne istiyorsun ipadle mi karşılaştıralım?

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

az önce ipad 2 de denedim sadece bi yerde düştü fps gerisi hep akıcı sorunsuz. bugün galaxy tab 10.1 2014 alıcam ondada deneyip yazarım.

grafikler nasıl hocam bilgisayardaki gibimi, birde harita yine pcde olduğunun aynısımı yoksa kısıtlımı, yani oyun birebirmi pc dekiyle?

pc nin aynısı , grafikler biraz daha iyi bana göre
  • Andoride ne zaman geliyor beyler

• KojiroHyuga03 kullanıcısına yanıt
    Gelecek hafta yayınlanacak.
  • S3de durum ne olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

herşeyiyle aynı ben hiç bi eksik görmedim
  • Windows phone'ye bekliyorum ben.İnşallah 625'e gelirde alırım.

• quote:

Bence kaldırır herkes çok abartıyor bu konuda geçen sene vice city çıkınca s3 bile kaldırmaz diyiyordu ama benim ideos x5 bile açtıYani senin tablet en kötü orta grafikte kasmadan oynatır

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.