Şimdi Ara

Grand Theft Auto: San Andreas mobil cihazlar için geliyor! (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
24
Favori
44.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Keith Richards

quote:

Orijinalden alıntı: Gun Strike

quote:

quote:

quote:

Beyler tablet Mobee S1400 tablet 1 gb ram çift çekirdekli 1.4 Ghz 4.1 android vs... san andreası kaldırır mı sizce ? Kaldırırsa hangi düzeyde oynarım ?

beyler bi bakın ya

Arkadaşım biz oyunun yapımcısımıyız nereden bilelim?Bütün konu bu kaldırırmı şu kaldırır mı?Hayır androide çıksa 1-2 cihazı karşılaştırıp yorum yaparız en azından, ne istiyorsun ipadle mi karşılaştıralım?

bilenler konuşuyo zaten tahmini bir şey istiyorum sadece kesin bir şey beklemiyorum, indirdiğimde bakcam zaten oluyor mu diye

Sert bi dille yazmışım kusura bakmayın hocam iyi bi anıma denk gelmemiş.4.1 işi zorlabilir bence ama işlemci ve ram yeterli gibi gözüküyor.Referans alacak bi oyunda performansı nedir?Vice city real racing gibi.Net bi yorum yapmak çok güç, en sağlıklısı yinede indirip kendiniz denemeniz olacaktır.

bi şey olmaz hocam real racing denemedim ama vice city de max da ufak kasmalarla oynuyorum ama garip olan şarjda iken vice city çok kasıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansan1914

Daha bizim itunesa gelmeden malum programıma düşmüş ; oradan indiriyorum yalan olmasın :)

Hocam appstore dan satin mi aldin yoksa indirdin mi?
    Indirdiysen programin adini rica edicektim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler tablet Mobee S1400 tablet 1 gb ram çift çekirdekli 1.4 Ghz 4.1 android vs... san andreası kaldırır mı sizce ? Kaldırırsa hangi düzeyde oynarım ?

beyler bi bakın ya

Arkadaşım biz oyunun yapımcısımıyız nereden bilelim?Bütün konu bu kaldırırmı şu kaldırır mı?Hayır androide çıksa 1-2 cihazı karşılaştırıp yorum yaparız en azından, ne istiyorsun ipadle mi karşılaştıralım?

bilenler konuşuyo zaten tahmini bir şey istiyorum sadece kesin bir şey beklemiyorum, indirdiğimde bakcam zaten oluyor mu diye

Sert bi dille yazmışım kusura bakmayın hocam iyi bi anıma denk gelmemiş.4.1 işi zorlabilir bence ama işlemci ve ram yeterli gibi gözüküyor.Referans alacak bi oyunda performansı nedir?Vice city real racing gibi.Net bi yorum yapmak çok güç, en sağlıklısı yinede indirip kendiniz denemeniz olacaktır.

bi şey olmaz hocam real racing denemedim ama vice city de max da ufak kasmalarla oynuyorum ama garip olan şarjda iken vice city çok kasıyor

4s destekli geliyor oyun hocam o yüzden acayip bi sistemi gereksinimi beklemiyorum.Ama vice cityden daha yüksek olacağı kesin, o yüzden kesin bi cevap vermek zpr ama bence hafif kasılmalar olacaktır yine de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler bi bakın ya

4s destekli geliyor oyun hocam o yüzden acayip bi sistemi gereksinimi beklemiyorum.Ama vice cityden daha yüksek olacağı kesin, o yüzden kesin bi cevap vermek zpr ama bence hafif kasılmalar olacaktır yine de.

umalımda çok kasmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GMD neler yapacak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emporio

quote:

Orijinalden alıntı: T.C. khanjui

Adreno 320 fulleriz sanırım.

Belli olmaz Gta Vice City ve Gta 3'deki performansları pek iç açıcı değildi.

Çünkü oyunlar adreno 320 uyumlu değildi.Ayrıca o zamanlar fazla adreno 320'li cihazlar yoktu:Şimdi ise amiral gemilerin çoğunda adreno 320 veya 330 var.Yani iyi optimize etmeye mecburlar yoksa başları çok ağrır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Binary_

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

vice city kadar olmaz çocukluğumuzun oyunuydu o

Doğum tarihin: 1999
    Oyunun çıkış tarihi: 2002

Head bang!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T.C. khanjui

Adreno 320 fulleriz sanırım.

Belli olmaz Gta Vice City ve Gta 3'deki performansları pek iç açıcı değildi.

Çünkü oyunlar adreno 320 uyumlu değildi.Ayrıca o zamanlar fazla adreno 320'li cihazlar yoktu:Şimdi ise amiral gemilerin çoğunda adreno 320 veya 330 var.Yani iyi optimize etmeye mecburlar yoksa başları çok ağrır.

Elbette ki öyle olması lazım yoksa çoğu kişi isyan bayraklarını çeker.Bakalım optimizasyonu nasıl yapacaklar.
  • Gift kartımı girdim indiryiroum şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar fiyata değermi indirirsem memnun olurmuyum. iPhone 5 kullanıcısıyım.
  • Gelsin gta bildiği gibi gelsin işimiz bu oynamak.

• quote:

quote:

binary yıldırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

quote:

quote:

binary yıldırım

http://www.youtube.com/watch?v=62KAbL-xwFY

Pek benzemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degisik

quote:

Orijinalden alıntı: drvs_agma

Arkadaşlar telefonuz olmasa bilgisayardan blue stacks programı ile oynayabileceğiz şimdiden heyecanlandım :) ...

Arkadaşım normal san andreasını kur bilgisayarına,neyin kafası ?

orasını hiç düşünmedimki :D
  • Lumia 820 veya 920 nin perfomansını merak ediyorum.
  • şu oyunda şifrede yazabilseydik iyi olurdu
  • Çıksada baksak SIII`de ne alemde .Kasıyormu kasmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

Çıksada baksak SIII`de ne alemde .Kasıyormu kasmıyor mu ?

S3'de sıkıntı çekmeyeceğini düşünüyorum çünkü Grand Theft Auto serisi şuanda kadar Mali 400'e gayet iyi bir optimizasyon ile çıktılar.
  • quote:

quote:

S3'de sıkıntı çekmeyeceğini düşünüyorum çünkü Grand Theft Auto serisi şuanda kadar Mali 400'e gayet iyi bir optimizasyon ile çıktılar.

Gta sanandreas geniş bir harita çok fazla ses ögesi ve sistemi zorlayacak bir yapıya sahip bir oyun o yüzden emin değilim :)
  • quote:

quote:

quote:

Gta sanandreas geniş bir harita çok fazla ses ögesi ve sistemi zorlayacak bir yapıya sahip bir oyun o yüzden emin değilim :)

Bende aynı konuda Note 2'den şüpheliydim ama İphone 4S'deki performansı görünce bizim cihazların hayli hayli oynatabileceğinin kanısına vardım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.