Şimdi Ara

Grand Theft Auto: San Andreas mobil cihazlar için geliyor! (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
24
Favori
44.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

WP için çıktıda link verir misiniz?

1gb sınırı olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 icin link verirmisiniz

• Telefonda 20 gb boş alan var, 1.02 ve 1.03 ikiside boş alan yok yer açıp tekrar deneyiniz diyor.Bu sorunu çözebilen varmı? htc evo 3d çift çekirdek 1.2 ghz - 1 gb ram

• Bunlar da nexus 7 2012 versiyonundan.Kasma donma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limon- -- 22 Aralık 2013; 20:47:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam görünüşe göre şifre yazmamışsınız baya para biriktirmişsiniz bi ben mi para biriktiremiyorum yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emporio

quote:

Orijinalden alıntı: Greenesst

Not2 de butun ayarlar maxda hic kasma yok cok harika oynaniyor tabi kontrollere biraz alismak lazım :D sifre yazamilmiyor sanırım yazılıyosada nasıl oldugunu bilmiyorum bu yuzden pek zevk alamadım sifre yazabilseydik iyiydi

Google Play'den mi indirdiniz hocam ?

Hayır hocam apk maniadan indirdim oyunu

• Benden bir uyari trenle ger geri gidip diger yasakli kisma gecmeyin zaten gecmeden yavaşlıyor derseniz o kadar hizliydim ki yavaslayana kadar diger yere gecti ve durmadi ilerj gidip kendi bolgeme de gidemedim bende geri geri tur atayim basladigim yere gelirim dedim yardirdim geri geri dayanamadim devirdim treni trenden indim iki adim attim oyun dondu yeniden baslattim oyunu yine ayni siz yapmayın sakin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

hocam görünüşe göre şifre yazmamışsınız baya para biriktirmişsiniz bi ben mi para biriktiremiyorum yahu

Şifre yazamadım bir türlü,fakir fakir geziyoruz San Fierro sokaklarında

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    hocam note 3 kullanıyorsunuz sanırım note 3 te oynarken telefon ne kadar şarj tüketiyor yani 10dk da %4-5 tüketmesi normal midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

hocam note 3 kullanıyorsunuz sanırım note 3 te oynarken telefon ne kadar şarj tüketiyor yani 10dk da %4-5 tüketmesi normal midir?

hocam 10 dk da %4-5 dk tüketmesi normal değil gibi benim 20 dk da %3-4 şarj anca götürüyor. Malesef oyunda şarj sınırı kötü gibi görünüyor. Bunu düzeltmemiz lazım

edit: şunuda ekleyeyim oyunların grafiğine göre değişiyor. Gta sanandreas malesef çok şarj yiyor. Grafiği kötü olanlar ise normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 22 Aralık 2013; 21:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

hocam görünüşe göre şifre yazmamışsınız baya para biriktirmişsiniz bi ben mi para biriktiremiyorum yahu

Şifre yazamadım bir türlü,fakir fakir geziyoruz San Fierro sokaklarında

hocam sen yine iyisin ben daha fakirim 448 dolarım var
    telefonunuz 9000q mu yoksa 9005 mi ayrıca kullandığınız ayarlar neler ?
    bu arada onceki mesajımda gta sa icin bahsettim diger oyunlarda benimde böyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 22 Aralık 2013; 21:03:40 >
  • şifresiz de zor oluyor harbiden bari hesoyam yazabileydik

• quote:

telefonunuz 9000q mu yoksa 9005 mi ayrıca kullandığınız ayarlar neler ?
    bu arada onceki mesajımda gta sa icin bahsettim diger oyunlarda benimde böyle değil

n9000q hocam güç tasarrufu oyun açtıgım zaman kapatırım. Parlaklık ise otomatik. Oyun ayaları ise en yüksek grafiğinde güncelleme şarj son güncelleme ile şarj kötü oldu malesef önceden 5 saat gördügümü hatırlıyorum. Suan ise 4 saati zor
  • Ios a gore cok kötü optimize edilmis.
    s4,nexus 4 de kasıyor resmen

peki hocam 20 dk da %3 dediğiniz olayı gta sa icin mi söylediniz yoksa genel kullanım icin mi? eğer gta icinse benim telefonda bir problem var demektir

• quote:

peki hocam 20 dk da %3 dediğiniz olayı gta sa icin mi söylediniz yoksa genel kullanım icin mi? eğer gta icinse benim telefonda bir problem var demektir

genel kullanım whatsapp gibi durumlar hocam. Sizin telefonunuzda sorun yok yani gta sa da 10-15 dk da %4 sarj gittiğini hatırlıyorum. Gerçi su sıralar ipadden oynuyorum gta sanandreası
  • Beyler hile yazilmiyor o yuzden karsi bolgelere yani kapali bolgelere nasil gecebilirim bi yolu var mı

peki cok teşekkür ederim eğer note 3 de tekrar oynarsanız bana kullanım durumunu bildirirseniz sevinirim

• quote:

peki cok teşekkür ederim eğer note 3 de tekrar oynarsanız bana kullanım durumunu bildirirseniz sevinirim

rica ederim hocam tabiki haberdar ederim . Yarın şarjı fulleyin tekrar telefondan oynayacagım 2-3 dk da ısınma kendini belli ediyor malesef.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.