Şimdi Ara

Grand Theft Auto: San Andreas ÜCRETSİZ (Rockstar Games) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
11
Favori
20.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala ücretsiz mi akşam 8 gibi PC nin başına geçebileceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teyfik Sikret kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunuzu hangi anlamda sorduğunuzu tam olarak anlyamadım ama açıklamaya çalışayım anladığım kadarıyla. Mta yani Multi Theft Auto gta san andreas çıktıktan 1 ya da 2 yıl sonra çıkmış açık kaynaklı bir işlemci diyebiliriz. 6000 civarı server var ve birçok mod var. Örnek veriyorum ben yarış oynamayı çok seviyorum ve server arama kısmında "race" yazıp yarış serverlarını buluyorum. Popüler oyunların modlarına tutun da roleplay olsun ya da Protect the president gibi eşi benzeri olmayan oyun modları var. Multi theft auto'yu kendi sitesinden indirip gta'nın kurulu olduğu dosyayı seçip yükleyebilirsiniz. Bu arada rockstar'ın ücretsiz verdiği oyunu da 1.0 versiyon üzerinden sorunsuz oynanıyormuş. Eğer soruyu yanlış anladıysam tekrardan sorarsanız açıklarım.
  • adam kendi ekseni etrafında sürekli dönüyor durduramıyorum. youtube daki meşhur cpu 0 tikini koydum yine aynı. silicem şimdi gıcık etti beni.
  • İndirdim kurdum, üye oldum her şey çok güzel ama "Windows Media Player" hatası veriyor. Windows 10 Pro N kullanıyorum, WMP'ı da yükledim ama oyuna giremedim henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Yahu ciddi ciddi pc de siz sa mi oynayacaksiniz.Yil 2020 oldu android olsa ise yarardi pcde ccopten baska birsey degil cop.

Ama firsat icin tesekkurler....
    Umarım trolldür, tüm zamanların en iyi MP oyununa böyle bir şey dediyseniz.
    https://mtasa.com/https://www.sa-mp.com/

• suicide sheep S kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız adam fırıldak gibi dönüyor. O çözümde işe yaramıyor. Başka bi yerden eski sürümü yükleyip denedim dönme yok ama fhd çözünürlükte yok.
  • Bir tek ben mi normal oynayabiliyorum yahu
  • Vay be çocukluğum gözlerimin önüne geldi. Knight online, cs, half life, nfs, gta filan. Güzel günlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouse sorunu yaşayanlar alttaki video ve açıklamalarına bakabilirler... Steam exe versiyonu ile official update gelene kadar çözüm bulmuşlar.
    How to fix GTA : San Andreas mouse in menu and in-game
  • colacierman kullanıcısına yanıt
    Akşam evde bi deniyim hocam sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide sheep -- 20 Eylül 2019; 10:43:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Launcherı indirip oyunu yükledikten sonra oyunu başka bir klasöre taşıdım. Hemen ardından launcherı sildim. Oyunu hala oynayabiliyorum ve orjinal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-751620F32 -- 20 Eylül 2019; 10:52:4 >
  • Lepanto kullanıcısına yanıt
    Mod yüklemen gerekiyor. SAMP ve MTA en popüler olan modlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-751620F32 -- 20 Eylül 2019; 10:55:14 >
  • ONLİNE oynanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Umarım trolldür, tüm zamanların en iyi MP oyununa böyle bir şey dediyseniz.
    https://mtasa.com/https://www.sa-mp.com/

Alıntıları Göster
    kardeşim tüm zamanların en iyi oyunu bir dönemde de pac-man di ama bitti, yıl 2020. minecraft'ın yeni sürümünün görselliği bile daha iyi pc'de
    mobil olsaydı tabletten oynanırdı arkadaşa katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 20 Eylül 2019; 11:38:2 >

• 2012 falandı sanırım SAMP da tanıştıklarım ile görüşürüm hala. Pubg yoktu o zamanlar. Gelsin roleplay ler gitsin stuntlar

• samp online oynayabilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.