Şimdi Ara

Grand Theft Auto V, Ön Siparişe Açıldı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waltran

benim anlamadığım diğer oyunar amerikada 60 dolarsa avrupada da 60 avro olurdu şimdi neden 45 avro?

avro değil o
  • ilker_xxx
    05.11.2012 20:21:41

ulan görende tüm piyasayı tek başına ayakta tutuyorsun sanacak :)___ millet bıkmadı ya bu muhabbeti yapmaktan ne zevk alıyorsun pc platformuna çıkmayınca ? ayrıca konsollarda bilgisayar kadar korsan kullanıcı mevcut sen kafanı yorma böyle şeylere ben şahsen herkes oynasın isterim bu tarz yapımları___oyun gibi eğlenmek gibi masum şeyler senin gibi dar kafalı zihniyetler sayesinde bu durumlara geldi her b*ktan para koparma sektörüne dönüştü___ben iki platformu da kullanabiliyorum şükür ancak her oyun konsola göre tasarlanmışken bilgisayar kullanıcılarının çok fazla ilgi göstermesini beklemek aldığı kartın hiç bir şeye yaramadığını itiraf ettirmeye benzer o sebepten sadece uzun süre oynayabilecekleri oyunlara para yatırıyorlar___

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • videoda gelsin artık
  • PC Yok xD xD yok böyle bir şey arkadaş ne konsollarmış,mübarek oyun makinesi.Onlar olamasa da grafikte ilerleyebilsek.690 duruyo bi b.k a yaradığı yok bütün firmalar kısıyo:))

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Ben oyun firması olsam PC platformuna zerre oyun çıkartmam. Çünkü oyunu online oynamayacak adam çıktığı gece torrent den indiriyor ve bir günde single modunu bitirip bir köşeye atıyor. Oyunculuk bu mu? Biz **** keriz miyiz, single oynadığımız oyuna da online oynadığımız oyuna da para verip orijinal alalım. Bizim bu emeklerimiz olmasaydı zor çıkardı, orijinal den Türkçe destekli oyunlar.

Sen oyunlara göre donanım alacağına oyunlar senin donanıma göre üretilsin. - İşte bu yüzden teknoloji özürlüsünüz.

Zenginin sistemi fakirin sistemi yok böylece frame ve makro yönünden öne geçmek yok, aynı donanımla herkes eşit şartlarda - Sizde hepsi fakirin sistemiydi dimi?

Hack yok hile yok çünkü bunu çalıştıracak bir işletim sistemi yok, tertemiz sunucularda herkes eşit şartlarda - Update başı para alma yok, boyut limiti yok, sınırlar yok, dedicated serverlar, yüzlerce kişiye kadar giden oyuncu sayısı. Tabikide PCden bahsediyorum.

Exclusive oyunlar oyun değil sanat eseri - Oyun oynamaya 2-3 sene öncemi başladın?

• İnşallah PC'ye çıkmaz.
  • of gene pc-konsol tartışması çıkmış yeter artık ya..

Pcilerde takmasın kafalarına merak etmesinler rockstar gta oyunlarını her zaman oyunlşarı çıktıktan sonra pcye duyuruyorlar. merak etmeyin Pcye çıkacak bu oyun rahat olun...

inşallah pcye çıkmaz diyen zihniyetlere de dalaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

İnşallah PC'ye çıkmaz.

**** türedi iyice bu aralar.
  • Arkadaslar pre-Order oyun almak güvenilirmi almayı düşünüyorum alanlar bilgi verebilirmi ?
  • sizi bilmem ama artık bende o kadar da heycan yaratmıyo son bilgilerle birlikte yani bi ac3 kadar heycanlanmıyorum artık veya watch dogs kadar bilmiyorum bence çok sıktılar artık 1 yıl önce bi video gösterdi sonra köşesine çekildi şimdide gelmiş nese nese iyidir hoştur

• Shopto'da daha önce açılmıştı ?

• PC ye çıkmazsa donanımcılar nasıl PC satacaklar nasıl ekran kartı satacaklar nasıl işlemci satacaklar mal insan oyun yapımcılarıyla donanım üreticileri anlaşmalı oluyor oyuna girerken AMD yada Nvidia logosunu görmüyormusun hey Allahım teknoloji özürlülüler sen o fotoğraftaki grafikleri görebilecek misin bakalım konsolda ahanda bok görürsün !

• saftirik ya bunlar pc ye kurban olun konsol öldü be ne grafik nede işlemci gücü pc kadar olamaz olamıcakta hiçbir zaman bi konsol son sistem pc yi gecemez teknoloji özürlülerlede konsol pc kıyasını yapmamak lazım
  • tüm zamanların en fazla ön sipariş rekorunu kırarlar söyliyim! :)

• @ _RevO_ Nerde gordun in siparise acildigini GameStopta falan yok
  • Benim amacım pc konsol kavgası çıkartmak değil. Beni bilen bilir tanıyan tanır. Konsol pc tartışmasından en fazla rahatsız olan benim.

Ben bu konuya kendi düşüncemi kendi yorumumu yazdım. Siz neden atladınız ki, yarası olan gocunur. PC size ne veremiyor da bu hırsla bana saldırdınız. Ben size bir şey mi dedim.

Ben yine söylüyorum yine söylüyorum. Oyun firması olsam, çıktığı gece torrent den indirilen yada köşe başında ki cd ciden alınan PC platformuna oyun çıkarmam. Ha single modu olmayan sadece online oynanmak zorunda olan oyunlar çıkartırım. Onlar mecburen orijinal alınmak zorunda

Bu arada PS3 de korsan var diyen arkadaşlar. Biliyorsunuz ki korsan çalıştıran bir PS3 de online oldunuz mu makineniz psn ağından banlanıyor. Bir daha o makine ile online oynayamıyorsunuz. Birde bu ps3 korsan işi 3.50 güncellemeler de kaldı. Şuan 4.31 güncellemesini kullanıyoruz ve 3.50 den sonra çıkmış hit oyunlar 3.50 li korsan ps3 lerde çalışmıyor. Yani hem online oynayamıyorsunuz hemde son çıkan oyunları oynayamıyorsunuz. Bilmem anlatabildin mi yani kapalı kaynak olduğu için pc gibi özgür değilsiniz. PS3 de korsan kullanıyorsanız bunun yaptırımı çok ağır o yüzden çoğunluk bu nimetlerden eksik kalmamak için korsan kullanmayı tercih etmiyor. İster kabul edin ister etmeyin, buda Türk oyunculuğunun gelişmesine katkı sağlıyor.

Not: Bazı arkadaşlar bu konsol cular teknoloji özürlü diyorlar. Görende biz pc kullanmıyoruz sanacak. Hem konsol hem pc mi yanyana kullanıyorum. PC im son çıkan oyunları yüksek grafik ayarlarında çalıştırabiliyor ama ben grafik değil başka değerlere önem verdiğim için pc deki oyundan keyif alamıyorum. Özellikle de online oyunlardan. Bir insanı PC ve Konsol yan yana dururken konsola iten değer ne derseniz, imzam da yazıyor.

Bugün bir ekran kartı bir işlemci değiştiren kendini teknoloji dehası sanıyor. Hemen, konsolla oyun oynayan teknolojiden anlamaz yazıyor. İnsanlara burada diplomasını göstertip, mesleğini açıklattırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 6 Kasım 2012; 14:02:21 >

• @ ilker_xxx Senin dedigine gore ozaman xbox'a da oyun cikarmamalari lazim oyun cikmadan 2-3 hafta once torrente dusuyor

Ayrica bu ulkede konsol Pc tartismasi yapilmasi cok anlamsiz bir oyunun fiyati 150 tl olan bir ulkede daha konsolun neyini savunuyorsunuz konsol fiyatiyla pc fiyati arasindaki farkla hayvan gibi pc topluyorsun hem grafikleri daha iyi hem ben pcde zevk alamiyom diyosan tak bi yanr gamepad olay cozulsun yani kisacasi konsol zengin isi
  • Ben kimseye sataşmadan, kimsenin mesajından alıntı yapmadan, kendi düşüncemi yazdım. ''Oyun firması olsam pc platformuna single oyun üretmem yazdım.'' ondan sonra akın akın ateş püsküren mesajlar geldi bana, ben kime nededim kime sataştım. Sadece kendimi oyun firmalarının yerine koyarak bir yorum yazdım. Ne olduysa ondan sonra oldu. PC oyuncuları hazır ol da bekliyormuş akın akın saldırdılar. Yav ben size bir şey dedim mi? Konsol pc kavgasından en çok rahatsız olan benim zaten. Valla arkadaş yarası olan gocunur. Bana bu kadar saldırı olduğuna göre yarası olan platform belli oldu.
  • Pc ps3 kavgası gördüm ben de 2 satır yazayım.ilk konsolunu 1998 de almış bir adamım.suan PC'de de oyun oynuyorum ama benim için oyun oynamak resident evil 123 tür silent Hill dir Dino crisis tir Nitekim bu oyunlara büyümüş sırasıyla ps2 ve ps3 almışım üstün performans pc ye ihtiyacım yok e konsoluma da güzel exclusive oyunlar çıkıyor alıyor oynuyorum pc oyuncusu beni neden rahatsız etsin zaten adamlar exclusive oyunları oynayamiyor bari gta gibi üst düzey kalitedeki bir oyunu oynasinlar son sözüm konsol olmasa oyun Dünyası buralara gelmezdi diye düşünüyorum saygilar
  • Pc ps3 kavgası gördüm ben de 2 satır yazayım.ilk konsolunu 1998 de almış bir adamım.suan PC'de de oyun oynuyorum ama benim için oyun oynamak resident evil 123 tür silent Hill dir Dino crisis tir Nitekim bu oyunlara büyümüş sırasıyla ps2 ve ps3 almışım üstün performans pc ye ihtiyacım yok e konsoluma da güzel exclusive oyunlar çıkıyor alıyor oynuyorum pc oyuncusu beni neden rahatsız etsin zaten adamlar exclusive oyunları oynayamiyor bari gta gibi üst düzey kalitedeki bir oyunu oynasinlar son sözüm konsol olmasa oyun Dünyası buralara gelmezdi diye düşünüyorum saygilar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.