Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (PS4) Oyuncular Kulübü [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
11.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de katılabilir miyim? PSN: tha_hate (caradien)
  • Arkadaşlar Çetemize Hemen Katılın Youtubeye Videolar Çekip Koyuyoruz.Şu Anda 2 Videomuz Var Ve Koyduk İkisinide.Aynı Zamanda 20 Kişiyiz.Ama Yeni Acıldıgımızdan Dolayı Kaynaklanıyor.Hemen Sizde Bize Gelin Ve Birbirinden Zevkli Yarışlar Görevler Ve Birçok Aktiviteler Yapalım.Bekliyoruz Sizi.

Crew(Çete Adı) :Fighter Brothers TR:http://socialclub.rockstargames.com/crew/fighter_brothers_tr

Benim Psn:Profskii

Sizi de Bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profskii -- 16 Mayıs 2014; 18:10:36 >

• PSN:BerkeSutcu-
    İçinde harita var ama sanırım normal versiyonu emin değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Çetemize Hemen Katılın Youtubeye Videolar Çekip Koyuyoruz.Şu Anda 2 Videomuz Var Ve Koyduk İkisinide.Aynı Zamanda 20 Kişiyiz.Ama Yeni Acıldıgımızdan Dolayı Kaynaklanıyor.Hemen Sizde Bize Gelin Ve Birbirinden Zevkli Yarışlar Görevler Ve Birçok Aktiviteler Yapalım.Aynı Zamanda Videoya Cıkma İhtimaliniz Varr!! Sizi de Bekliyoruz...

Crew(Çete Adı) :Fighter Brothers TR

http://socialclub.rockstargames.com/crew/fighter_brothers_tr

Sizi de Bekliyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

PSN:BerkeSutcu-
    İçinde harita var ama sanırım normal versiyonu emin değilim

Rockstar iyilik yapip heksine eklemis harita sadece bluray kutuysa normaldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesaja eklersiniz diye etiketlemiştim hocam rahatsız ettiysem kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

İlk mesaja eklersiniz diye etiketlemiştim hocam rahatsız ettiysem kusura bakmayın

Yok hocam est biraz daha kisi yazsin ekleyecegim

• Crew katıldım ama kimseye denk gelmedim psn adım erenesli ekleyin beni

• Tamamdır hocam iyi akşamlar

• Bekleme sureleri biraz uzun ya sinir oluyorum.

• oyun bittikten sonra borsanin bir işlevi kalmıyor heralde ayrica 150 milyon dolara satilan mülk var nasil alacagiz orayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple -- 17 Mayıs 2014; 0:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

oyun bittikten sonra borsanin bir işlevi kalmıyor heralde ayrica 500 milyon dolara satilan mülk var nasil alacagiz orayi

Story modda mı ben en pahalısı 150m olan los santos golf club diye biliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

oyun bittikten sonra borsanin bir işlevi kalmıyor heralde ayrica 500 milyon dolara satilan mülk var nasil alacagiz orayi

evet 150 milyonmus. bende golf clubi kastetmistim ancak yaklaşık 30 milyonluk serveti nasil olacakta 150 milyona cikartacam

• quote:

quote:

quote:

evet 150 milyonmus. bende golf clubi kastetmistim ancak yaklaşık 30 milyonluk serveti nasil olacakta 150 milyona cikartacam

Borsayla, bawsaq kullanıyorum 3 önerim var vapid, whiz, hawk & little bu üç firmadan ne olursa olsun mutlaka birisi yükseliyor denendi onaylandı bakarsın düşüşe artışa ona göre paranı yatırırsın 50k lık paramı 180m yaptım bu yöntemle yoksa başka şekilde artırmak çok zor los santos golf club'u aldım haftada 250k para geliyor

• Evet arkadaşlar çetemize katılan kişilerin listesi Sizde bize Katılın

Profskii
    NORTHOFKING
    Emirgengec61
    SavatarAgahan52
    baceylan
    ALPER_GS_11
    FREE_AMK
    kutaylol
    ya1543276
    berkanlala
    Jack101_
    HC6700
    GalataFener
    zapzap356
    sani458
    dirtyGokhan57
    ErKaNToshxTR
    Savatartomek1234554321
    Jorge_play
    Crovley
    Lifeburnsss
    ereneslihan
    aadlmc
    luckydreamer
    cengawer333
  • 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profskii -- 17 Mayıs 2014; 8:00:10 >
  • Arkadaşlar Çetemize Hemen Katılın Youtubeye Videolar Çekip Koyuyoruz.Şu Anda 2 Videomuz Var Ve Koyduk İkisinide.Aynı Zamanda 20 Kişiyiz.Ama Yeni Acıldıgımızdan Dolayı Kaynaklanıyor.Hemen Sizde Bize Gelin Ve Birbirinden Zevkli Yarışlar Görevler, bir sürü para hilesi Ve Birçok Aktiviteler Yapalım.Aynı Zamanda Videoya Cıkma İhtimaliniz Varr!! Sizi de Bekliyoruz...

Crew(Çete Adı) :Fighter Brothers TR

http://socialclub.rocks...rew/fighter_brothers_tr

Sizi de Bekliyoruz..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Borsayla, bawsaq kullanıyorum 3 önerim var vapid, whiz, hawk & little bu üç firmadan ne olursa olsun mutlaka birisi yükseliyor denendi onaylandı bakarsın düşüşe artışa ona göre paranı yatırırsın 50k lık paramı 180m yaptım bu yöntemle yoksa başka şekilde artırmak çok zor los santos golf club'u aldım haftada 250k para geliyor

oyun bittikten sonra borsanin bir islevi kalmiyorki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple -- 17 Mayıs 2014; 11:46:08 >

• Bende katılmak istiyorum :) Fakat onlinem yok yinede katılabilirmiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.