Şimdi Ara

Grand Theft Auto V Yeni Nesil Versiyonu 11 Kasım'da Çıkacak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 nesildir aynı oyunu sürüyorlar milletin önüne yüzleride kızarmıyor.. 1 TL olsa bile para çıkmaz benden bu açlara. Rockstar bu kadar paraya ihtiyacın varsa sende iban ver atalım elimizden ne geliyorsa. Ama 15 sene aynı oyunu oynatma millete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 19 Mayıs 2021; 11:29:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • encuni kullanıcısına yanıt
    Evet ps4 cüler para verecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi yeter ya! Almayın abi şunu, boku çıktı işin gerçekten. Bir de konsol sahiplerine ücretsiz güncelleme bile olmayacak muhtemelen, tam rezillik.

• Gta 5 degilde gta 6 istiyor insanlar artik su gta 5 in sütünü sağmayı bırakın isterse 120fps gelsin yine istemiyorum ne olarak gelirse gelsin yeterince oynadigim bir oyunu ben neden oynuyum iyide yillardir insnlar oynadi eglendi eyvallah guzel oyun ama artik gta 6 yi cikartmaya bakin yani 7-8 yıl oldu hala oyun ortada yok rockstar sen bumusun yani rdr 2 defalarca oynanacak bir oyun zaten degil online olarakda zayif gta nin yaninda meze oyun gibi kaliyor gta 6 artik gelmeli yani.
  • eger bu gün gta6 cikmadiysa sebebi 1.rockstar in ac gözlülügü 2. biz oyuncularin rockstarin gta5 i her platforma cikardiginda gidip mal gibi paraya acimadan almasidir tabiki rockstar düsünüyor bu mallarin önüne ne atsam yiyor saman atmaya devam diye düsünüyor ki gta6 cikmiyor

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • san andereas yada vice city'yi yapsalarmış. ben sıkıntıdan gta 5'i yarım bıraktıydım. bayık oyun.

• GTA Online için Midnight Club benzeri bir yaz DLC'si gelecek GTA 6 çıkmasına daha çok var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.