Ya ne fragmanı. Ben hiç ihtimal vermiyorum. Yılbaşına kadar gösterirler birşeyler ama yılbaşından sonraki aylarda gösterilirse de şaşırmam. |
Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (128. sayfa)
-
-
kaldı 1 gün bakalım tutacakmı : )
-
Aralıkta niye göstersinler?Mafia’yı yayınlayan şirket(2k) ve rockstar take two’ya bağlı.Taketwo sadece rockstardan para kazanmıyor.Bundan dolayı aynı ay fragman yüklemezler.Yarın fragmanın duyurusu yapılabilir.Yapılmazsa da bu ay fragman bekliyorum.
-
22 Kasım dedim Krdşm
-
Fragman yarın gelse bugün duyurusu olurdu :)
-
Bende tahmin sallamak istiyorum. Yarın 6 adet görsel gelecek. -
Yarın duyuru veya trailer gelir mi bilmiyorum ama Rockstar oyunlarında 1 ve 2. trailer arasındaki zaman aralığı genelde 1 yıl oluyor. Bu yıl bitmeden mutlaka GTA ile alakalı bir şeyler göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 21 Kasım 2024; 19:39:48 > -
Canım sanırım ya okuma yazma bilmiyorsun ya da gözlerinde sıkıntı var ya da zihinsel problemlerin var.Bak ben orada ne yazmışım? “Yarın fragmanın duyurusunu yapabilirler” fragmanın duyurusunun ne demek olduğunu sanırım biliyorsundur.Bilmiyorsan onu da açıklarım tamam mı bebeğim öptüm 😘
-
quote:
Orijinalden alıntı: Devrim2024Canım sanırım ya okuma yazma bilmiyorsun ya da gözlerinde sıkıntı var ya da zihinsel problemlerin var.Bak ben orada ne yazmışım? “Yarın fragmanın duyurusunu yapabilirler” fragmanın duyurusunun ne demek olduğunu sanırım biliyorsundur.Bilmiyorsan onu da açıklarım tamam mı bebeğim öptüm 😘
tamam mı bebeğim Birileri çok gergin niye bu kadar gerildin yavrum. ben duyuru değil trailer geleceğini düşünen birisiydim o yüzden öyle takıldım ve buraya yazdım. Sen git oyuncaklarınla oyna bana bir şey öğretme hadi evladım.
Bu arada Oyun "Yılın en çok beklenen oyunu" ödülünü Kazanmış;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 21 Kasım 2024; 23:6:13 >
-
Ya olm yazdığın yorum çok saçmaydı.Oyuncaklarımı geri verirsen oynarım kankii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrim2024 -- 21 Kasım 2024; 23:42:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X