Gta 6 mapping projesinde son durum harita bayagi detayli gözüküyor daha eksik olan cok kisim var |
GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (63. sayfa)
-
-
Jason Schreirer dediyse doğrudur 🙂
oyun haberleri - merlininkazani.comGTA 6 Vaat Edilen Zamanda Çıkacakhttps://www.merlininkazani.com/gta-6-vaat-edilen-zamanda-cikacak-haber-125739
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Enis kirazoglu analizlerinde sacmalamis neymis güya kesim 2026 ya kadar ertelenecekmis su ana kadar daha hic bir rockstar oyunu ilk fragmandan sonra 3 sene sonra cikmadi
Jason Schreir oyunun gececegi sehiri ana karakterlerin sevgili olan cift oldugunu ta 2022 temmuz ayinda aciklamisti daha henüz leakler ortada yokken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 29 Mart 2024; 17:49:35 > -
Benim diger bir merak ettigim oyun gercekten kac senedir gelistiriliyor ? 12 sene sonra cikacak olmasi rockstarin bu oyunu 12 senedir gelistiriyor anlamina gelmez gta 5 ciktiktan sonra 2-3 sene boyunca yatip hic gta 6 ile ugrasmamis olma ihtimalleride var gta onlineden gelen gelirler sayesinde
bundan dolayi endisem var bazilari oyunun 2018 de ps 5 dev kitleri geldiginde gelistirilmeye basladigini söylüyor eger öyleyse sadece 7-8 sene bir gelistirme sürecinde öyle devasa bir oyunda bekleyemeyiz
o bekledigimiz sonsuz ucsuz bucaksiz bir oyunu sadece gercekten 12 senedir gelistiriliyorsa(2025 de cikacagina göre) görürüz öyle 7 senede olacak bir is degil bu gta gibi bir oyunda
yoksa ortaya gta 5 gibi haritasi detaysiz girilen ic mekanlar olmayan fizikleri berbat singlesi bombos grafik cümbüsü disinda vasfi olmayan bir yapim cikabilir
Ben gta 5 ilk ciktiginde hayal kirikligina ugramistim 3-4 haftada bunalmistim gta 4 de ise senelerce oynayip buna ragmen sıkılmamıştım gta 4 ü sadece gercekciligi fizigi bile cok oynattirmisti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 29 Mart 2024; 18:0:34 >
-
Böyle bir oyunun Erteleme yemeden çıkması Mucize olur zaten
-
23 Studios'tan mesaj var.
23 Studios (@23StudiosTR) on Xtwitter🌐As 23 Studios, we would like to assume responsibility for the Turkish localization of GTA 6🤝 ▫️TR: 23 ekibi olarak GTA 6'nın Türkçe yerelleştirme projesini üstlenmek isteriz.https://twitter.com/23StudiosTR/status/1775052234075648315 -
Göreve hazırız demeye getirmişler de, sorun şu ki Rockstar da böyle bir niyet ya da ışık yok. Boşa ümitlenmemek gerek..
-
-
take two izin vermiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ulan Rockstar birşeyler daha paylaş insafsız!
-
GTA6'nın web sitesine alt tarafa "Ekran Görüntüleri" bölümü eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 8 Mayıs 2024; 21:20:34 > -
Take Two raporlarına göre 2025 sonbaharda çıkacağı bekleniyor. 2025 Ekim'e tarih verildi diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 16 Mayıs 2024; 23:22:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 16 Mayıs 2024; 23:26:25 > -
Hocam Ekim ayı ile ilgili resmi bir bilgi var mı? Fall 2025 dışında ay olarak Ekim göremedim ama. İnşallah Ekim olur 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Take Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick, Grand Theft Auto VI hakkında daha fazla ayrıntının "zamanı gelince" Rockstar'dan geleceğini söyledi.
Geoff Keighley (@geoffkeighley) on XtwitterTake Two Interactive CEO Strauss Zelnick says more details on Grand Theft Auto VI will come from Rockstar in the "fullness of time."https://twitter.com/geoffkeighley/status/1791214437673672802 -
Son yapay zeka gelişmeleri npc ler icin , oyunun ertelenmesine neden olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2025 Sonbahar sizce gerçekçi bir tarih mi?
-
Fall 2025 mi? Gittikçe tarihler uzuyor. 2026 ya sarkar bu oyun. İyice arapsaçına döndü bu iş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç şaşırtmıyor Rockstar.. Bununla kalmaz bir erteleme daha yer ve 2026 ya kalır çıkışı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Take-Two CEO'su Strauss Zelnick aynı zamanda GTA 6’nın ertelenebileceği söylentilerine de cevap verdi: "GTA 6’yı 2025 sonbaharında teslim edeceğimizden son derece eminiz." 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X