Şimdi Ara

Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary, mobil platformlar için yayınlandı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
10
Favori
30.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keske Wp8 e de iOS ve Android ile beraber ciksaydi microsoft en azindan bi sure de olsa icini rahatlatirdi alanlarin.Bu arada tam da korsani birakmistim ya sanirim apk indirip yarim saat bi saat oynayip silecem oyunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bundan 6-7 ay önce oymuyordum bunu zaten tablet üzerinden ne farkı var bizim oynadığımızdan odagta vice city 10th anniversary idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

ben bundan 6-7 ay önce oymuyordum bunu zaten tablet üzerinden ne farkı var bizim oynadığımızdan odagta vice city 10th anniversary idi

O gta 3 idi farklı harita farklı karakterler

Bu bildiğimiz vice City haritası aynı karakterler aynı görevler supeeerrr :D

Arkadaslar bu efsane için 5 dolar i çok gormeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Off hala düzelmedi

Google play linki
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.gtavc

Bende bulmuyor oyunu sebeb ne ola bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

apk+sd data yok hala

SD data ne oluyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

quote:

Apk yok mu yav?

Apk var ama sd yi cekemiyon cunku android server lari coktu rockstar halletmeye calisiyor

Tam onu yazmaya gelmiştim. Apk buldum sd yok.

SD data ne la?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkhaninho

sen mi çektin bunu

save dosyası atılıosa atim bi kaç görev daha yaptım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Off hala düzelmedi

Google play linki
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.gtavc

Bende bulmuyor oyunu sebeb ne ola bilir

bildiğim kadarıyla telefon kaldırmıyorsa çıkmıyor arama sonuçlarında
    düzeltme: şu an oyun kaldırılmış play store'dan pardon, bir süre sonra gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 7 Aralık 2012; 1:28:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

İpod touchta oyundan atiyor 5 dakikada bir ve ates etmesi cok zor be mouse yada gamepad olaydi iyiydi. Ayrica hile yazilmiyor bundada ben hile icin bir konsol koyarlar diye dusunmustum. Gta 3te herkes hile olmadigindan yakinmisti cunku. 8-9 yaslarinda hep hileyle oynardik aliskanlik olmus hile

GTA 3 te ben tüm hileleri yazarak oynuyorum Game Keyboard uygulamasını indirin.
    Gta 3 ü açın Home tuşuna basıp çıkın (oyun açık kalıyor) game keyboardi açın

"(Optional) Tap here to call out keyboard after exit"

yazan yere tıklayınca ekranda klavye açık kalıyor yukardaki bardan tekrar gta 3 giriyorsunuz ve istediğiniz hileyi yazın

Edit: Hileler Pc deki gibidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forvenor -- 7 Aralık 2012; 1:49:37 >

• satın aldık appstoredan hayırlısı.
  • rockstarın facebook sayfasından açıklama geldi beyler şu şekilde
    Rockstar Games
    ‎Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary Edition is now available for select iOS devices and coming to Android devices next week. Get it now from the App Store athttp://rsg.ms/11NihS2
    Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary Edition şimdi elde edilebilir için seçme IOS cihazların ve Android cihazlar için önümüzdeki hafta geliyor. Şimdi App Storehttp://rsg.ms/11NihS2 de alın (Bing tarafından çevrildi)

• Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary, mobil platformlar için yayınlandı

flash fm akar
  • Merhaba, Android versiyonunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle Google Play üzerinden geri çekilen yapım, önümüzdeki hafta marketteki yerini alacaktır. Buna paralel olarak ise, haberin Google Play link içeriği güncellenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 8 Aralık 2012; 3:25:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

rockstarın facebook sayfasından açıklama geldi beyler şu şekilde
    Rockstar Games
    ‎Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary Edition is now available for select iOS devices and coming to Android devices next week. Get it now from the App Store athttp://rsg.ms/11NihS2
    Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary Edition şimdi elde edilebilir için seçme IOS cihazların ve Android cihazlar için önümüzdeki hafta geliyor. Şimdi App Storehttp://rsg.ms/11NihS2 de alın (Bing tarafından çevrildi)

haydee ilk sayfaya bakıp apk aramaya başlamıştım bile

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

İpod touchta oyundan atiyor 5 dakikada bir ve ates etmesi cok zor be mouse yada gamepad olaydi iyiydi. Ayrica hile yazilmiyor bundada ben hile icin bir konsol koyarlar diye dusunmustum. Gta 3te herkes hile olmadigindan yakinmisti cunku. 8-9 yaslarinda hep hileyle oynardik aliskanlik olmus hile

GTA 3 te ben tüm hileleri yazarak oynuyorum Game Keyboard uygulamasını indirin.
    Gta 3 ü açın Home tuşuna basıp çıkın (oyun açık kalıyor) game keyboardi açın

"(Optional) Tap here to call out keyboard after exit"

yazan yere tıklayınca ekranda klavye açık kalıyor yukardaki bardan tekrar gta 3 giriyorsunuz ve istediğiniz hileyi yazın

Edit: Hileler Pc deki gibidir.

O uygulamanin linki varmi

• oyunu alacaktım bir an düşündüm o oyuncak helikopter bölümünü vazgeçtim gerçi o bölümü tek seferde geçiyordum pc de ama telefonda biraz zor gibi olur o
  • Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary, mobil platformlar için yayınlandı

Oyuna güncelleme gelmiş 1,3 gb olmuş ama inmiyor

• New iPad'e kurdum dün farklı bir şekilde. Jailbreak yok bir şey yok, indirip oynamaya başladım. Teşekkürler Çinli kardeşlerimize gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

quote:

Apk yok mu yav?

Apk var ama sd yi cekemiyon cunku android server lari coktu rockstar halletmeye calisiyor

Tam onu yazmaya gelmiştim. Apk buldum sd yok.

SD data ne la?

SD Data, tablet, telefon hafızasında bulunan oyunun dosyalarıdır. Apk (Windows'ta EXE diyebilirsin) bir kaç MB boyutunda iken, SD Data (Windows'ta oyunların Program Files'teki dosyaları) yüksek boyutta olabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.