Şimdi Ara

grande punto vs clio III (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Marka ve model olarak tabiki Clio III Biri fransız biri Italyan tabiki fransız alıcaksın daha mantıklı ve ağır basıyor
  • eğer biraz göz zevkiniz varsa bu karşılaştırma da grande puntoyu tek geçersiniz
  • valla arkdaslar hayatım boyunca fiat arabalar kullandım grande puntoda kullandım su an tempram var grande punto cok hos bi arac özellikler sürücü koltugu harika içine oturdugunuzda farklı hissediyosunuz city direksiyon modu cok harika düreksiyon cok yumusuyo ama nekadar renault marka arac incelediysem her ne kadar reno karsıtı bi insanda olsam reno mühendisleri nasıl caslıyosa mekanik daanıklılık fiattan cok fazla bence farklı bi teknolojileri var ama reno her ne yaptıysa da fiat araclarının verdigi konforu sürücüsüne verememiştir reno araclarında eskiden beri süregelen bi hantallık vardır yoruculuk vardır buda bi gercek şimdi benim şahsi kannatim sorulursa ben grande punto alırım ama ikisi dısında bi secim varsa ben gider 2.0 bi tempra alırım hertürlü bakımını yaptırırım kalan paramıda yakıt parası olarak bankaya yatırırım

• clio daha iyi
  • CLİO
  • şirkette clio3 kullanıyoruz araç sorunsuz ama frenler dandik,fiatın vergi avantajı çok önemli bence...ayrıca clionun 80bg olanıda var!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.