kardeşim yalan söleme(topici açan) bundan shell falan düşmüyo o zaman herkes zengin olur en fazla dd düşüyo
biz kestik onu sertificate çıktı başka bişi çıkmadı ama arkıma baya düşmüş sölemedi bende düşüreyim ama 2tane aldım bende ondan +5 cleaver
cleaver nasıl alınıyo kestikten sonra??
Biz 15 20 defa kestik,sonra pathos'un habercisini oldugu bolume gırdık.Ama ordaki yaratıklar cok guclu oldugu için ve warrıormuz dc yediğinde cıktık.
quote:
Orjinalden alıntı: gardan
cleaver nasıl alınıyo kestikten sonra??
sağ tıkla captin a sonra 2 şık bidaha 2 şık sonra claver ın üstüne bas ok de senini oldu
cleaver nasıl alınıyo söylesin biri
quote:
Orjinalden alıntı: gardan
cleaver nasıl alınıyo söylesin biri
2 mesaj üstünü oku
tam ben yazarken cevaplamıssın saol captan derken maradondakimi diyosun?
aferim kesin hepsini nevar ne yok toplayın sonra piyasayı dısurun ac gezelim tamam mı_?
ben oraya bi ezikle girip dagıtıyorum tek başıma cok pot harcıyorum ama olsun d.d arıyorum gorevde verdıgı item bi işe yaramz
hayatın yalan ne diyim
olum biz ortalama 50 lvle her gidişimizde kesiyoz pathosta zor bişey değil ki 6 tane clever +5 yaptm o görevden ama hiç bi kere ondan güzel bişey düşmedi öbür yaratıklardan dd chitin falan düştü
Shell çıktı diyen arkadaş koparttın beni ne shell i ondan 26 tane kestik yani 26 kere o görevi yaptım paradan baska hiç bişe çıkmadı ondan shell mhell düşmez amma salladın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme