< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gratis Tüm ürünler %50 indirim ! (2. sayfa)
-
-
Aynısı benimde oldu parayı çekti Axess ile hatta 30 TL Gratis chip para bile geldi. Sepet olduğu gibi duruyor sipariş yok...
Benim siparislerime gelmiş nasıl olduysa.. halbuki döndüğümde beni tekrar ödeme ekranına atıp sepette olduğu gibi duruyordu hayret
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashkiya26 -- 7 Nisan 2023; 0:35:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de siparişlerim kısmına düşmüş hocam. İyi bari ya akşam akşam deodorant ile şampuan aldık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı Sekilde Bende de Oldu Bu Durum. Site Üzerinden Kayıt Bıraktım. Bakalım Ne Zaman Dönüş Yapacaklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlışlıkla iki kere sipariş verdik şimdi uğraş dur
-
Şimdi baktım siparişlerime düşmüş ürünler hala sepette duruyor ama site berbat ötesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
clear şampuan 109tl yersen, migrosta indirimsiz 55tl zaten
-
Siparişlerime Düştü Benimde.
aynen öyle! amazondan 92 liraya aldığım şampuana 230 lira yazıp 115'e düşürmüşler, yersen...
-
Ne kadar sürdü dostum siparişlerime düşmesi. Bende sipariş geçeli 10 dk oluyor ama hala gözükmedi.
axe alayım dedim sadece bir tanesinde stok var oda kullandığım değil
1 Saat Sürmüştür Herhalde
Bende aynı hataya düştüm nasıl bir yol izleyeceğiz bakalımquote:
Orijinalden alıntı: dhequelyanlışlıkla iki kere sipariş verdik şimdi uğraş dur
Gratis'ten özellikle sitesinden alışveriş yapılmaması gerektiğini işte böyle sürüne sürüne acı çeke çeke, zaman harcaya harcaya bedel ödeyerek öğreneceksiniz ki bir dahaki sefere aynı zokaya düşmeyeseniz.
-
BİLGİLENDİRME:
Değerli Müşterimiz, Web sitemizde yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle siparişiniz için birden fazla ödeme alındığını tespit ettik. İade işleminiz en kısa sürede tarafınıza gerçekleşecektir. Bankaların iade süreçleri çerçevesinde, ödemeniz kartınıza 3-10 iş günü arasında yansıtılacaktır. Yaşanılan aksaklıktan dolayı özür dileriz. B016
Almak istediğim ürünleri zamlayıp inidirince piyasa fiyatına getirmişler.Watsons da aynı taktiği uyguluyor piyasa fiyatını yüzde bilmem kaç indirimle satıyoruz diye etiket koyuyor.Aralarında en dürüstü Rossman bu iki firmanın indirim diye koyduğu etiketler rossmanda satış fiyatı olarak gözüküyor.Bu kadar ahlaksızlık nasıl yapılabiliyor hiç cezası yokmudur
Bu siteden alışveriş yapan gerçekten çok sabırlıdır
Siteye nevar ne yok için girmeye korkuyorum
Çöp ötesi bir site.
İndirimin %90'ı yalan.
10 lira fazla veririm adam gibi çilesiz alırım.
Ben uğraşacağıma onlar uğraşsın.
-
:D
-
Hala gratisin indirimli olduğunu mı düşünüyorsunuz ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X