Şimdi Ara

Graves ne durumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adc olarak mi daha etkili jungle dami ?

Bu aralar topta da görmeye başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Top-jungle daha iyi.
  • biraderim bak şmdi nabıorsn biliormsn gravesi seçiorsn sonra cungela geçiorsn işte yaratıklara ateş falan ediorsn kesiorsn onları bi güzel sonra çekiorsn emanetleri tak tak tak tak sıkıorsn kafalarına adamların penta atıorsn dediklerimi yab çelıngır olrsn
  • Adc=çöp
    Top=iyi
    Jungle=en iyi
  • Ormandan başka yerde oynandığını görmedim.Başka yerde pek iş yapmıyor şimdilik
  • Topda oynuyorum ben main herom core item Ölümün dansı, hayalet dansçı. Ayakabı kesinlikle tanky alıyorum sterak malmortius koruyucu ebedi fani hatıratı ruh gömleği kanasusamış çok iyi gidiyor.
    Genellikle full buildim sırasıyla= Ölümün dansı - Ninja tabi- Merkür - Hayalet dansçı - Malmortius - Sterak - son item GA takımında tank varsa yada feed sen ebedi olabilir. Kesinlikle kumandan alın kabiliyette 200 candayken tek sıkışımla 400 can aldığımı bilirim
  • QueLks kullanıcısına yanıt
    Bro malmortius ve streak pasifler birlesmiyor. Ikisinini almak 2 iteminde en onemli pasifini cope atmaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • graves artik adc degil skirmisher. aslinda tam bir top herosu ama top`ta tanky ve gap closer`i olan herolara karsi cok zorlaniyor. o yuzden en guzeli jungle oynamak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.