DLC nin çevirisi de tamamlandı. Son kontroller yapılıyor. 1-2 gün içerisinde yama son halini alıp güncellenecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Graveyard Keeper - Better Save Soul Türkçe Yama(v.1.405) (16. sayfa)
-
-
Eline sağlık şimdiden hocam, sabırsızlıkla bekliyorum.
-
yama güncellendi.
-
Kısa Dlc imiş ama, çabuk bitti.
-
6-12 saat arası oynanış saati yazılmış açıklamasında. herşeyi yaptıktan sonra buna başlayınca kolay geliyor belki de ondandır.
-
Yama için çok teşekkür ederim. Eline sağlık. Darısı Blasphemous'un başına inşallah. O başlıkta görüşürüz bundan sonra ^_^
-
hocam yamayı kuruyorum ama siyah ekranda kalıyor güncel mi acaba?
-
Hocam emeğinize sağlık
Bu oyunun mutlaka resmi Türkçe dil desteği ile gelmesi gerekli
Firma ile iletişime geçmeyi düşündünüz mü?Umarim dil desteği gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yamayı kurdum ama oyun hala ingilizce DLC'siz halini oynuyorum.
-
Yama hangi dlc leri içeriyor?
İngilizce yerler vardı da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azkart -- 18 Temmuz 2022; 20:21:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam,
İnternette en son sürüm bunu bulabildim "Graveyard_Keeper_1.404_(51564)" Haliyle 1.404 isimli yama dışındakileri yükleyince hata veriyor. Better save soul kısmı yamasız oluyor 1.404te. Oyunun güncel versiyonunu nereden bulabilirim? (crack)
-
ben yamayı ındırdım ama nasıl kurucam hakkında bı fıkrım yok dost nasıl yapıyoruz
-
-
Ben de bunun için gelmiştim tam, siz yazmışşınız zaten. Umarım yakında düzelir link.
-
Bekliyorum ben de yenilenmesini sabırsızlıkla. Arkadaş umarım görür ve yeniler linki.
-
Arkadaşlar kimsede yok mu bu v2 yaması gözünüzü seveyim günlerdir oyunu oynamayı bekliyorum konu sahibi arkadaş sanırım meşgul bakmamış konuya hala.
-
Bana da lazım Türkçe yama. Format atınca yarıda kaldı her şey.
Farklı bir sitede buldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBEB -- 14 Ocak 2023; 17:38:52 > -
Acil yama lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X