Şimdi Ara

Graveyard Keeper - Better Save Soul Türkçe Yama(v.1.405) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
18
Favori
101.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet arkadaş şuan yamayı güncelliyor. Ne zaman geleceği belli değil. Sonuçta arkadaş bu yamayı yapmak için gönüllü oldu. Hem yamayı hallediyor hem de çalışıyor.

• Hocam bi' sorayım dedim. Yama tahminen yüzde kaç hazır?

• Hocam yamaya ara mı verdiniz?

• Harun adam "yamayı güncelleyeceğim" dediğinden beri öyle çok darladın ki ben Truelegendın yerinde olsam çoktan projeden vazgeçerdim. Sal adamı kanka. Çıkartırsa oynarsın sıkboğaz etme artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toruntorba -- 18 Aralık 2021; 4:8:9 >
  • toruntorba T kullanıcısına yanıt

Tamamda 4-5 gün cevap alamayınca bıraktı falan sandım :(

• Hem yamaya göre eğer çıkarsa yama DLC'leride alıcam.

• Bence yamayı yapabilecek başka ekip veya kişi yaparsa iyi olur. Çünkü yamayı yapan arkadaş çok vakti olmadığını düzensiz saatlerde çalıştığını söylemişti. Şimdi bu arkadaşın yamayı yaptığını görenler nasıl olsa falanca yapıyor ben neden uğraşayım kafasına giriyorlar haklı olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodeine kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, 1 kişi olunca ve işi olunca düzensiz oluyor. Bu yüzden bence başka bir ekip başlamalı. 2-3 kişi falan çünkü bu tek kişi ile olacak bir iş değil.

• Usta alın siz yapın yamayı ya da başkasına yaptırın adam ben yapıyorum diyor ne bir şey istiyor ne talep ediyor niye darlayıp duruyorsunuz çok biliyorsanız yaparsınız yamayı al böyle yapılır dersiniz hem hiçbir şey yapmayıp hem de konuşmayın.

• Yıllar sonra senin yüzünden burada yorum yapıyorum. Sal adamı sal saaaallll. Tacizci gibi sürekli yazma. Sesiz sakince takip et (benim gibi), çıktığı zaman teşekkürünü et yada istersen bağış yap ama çıkana kadar sal artık sal sal sal. Ben ifrit oldum ya.

• 2-3 kişi yapacakmış yamayı. Bekleyemiyorsan veya beğenmiyorsan kendin başla çevirmeye. Bunca saçma davranışından sonra gelip adamın tek başına emek verip çıkardığı yamayı utanmadan indirip kullanacaksın. Gönüllü yapılan işlerde sanki para veriyormuşsun gibi çalışanını azarlıyormuşsun gibi davranamazsın. Bulursanız başka gönüllü çevirecek insanlar buyurun yaptırın. Ya da en güzeli parasını verin profesyonel çevirmenlere çevirtin. Gerçekten arkadaşa saygısızlık yapıyorsunuz artık.

• Beyler anlamıştır herhalde yavaştan linç yapmaya dönüyor duralım bence.

• Tamam çok özür dilerim anladım :( 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forexpert -- 19 Aralık 2021; 12:0:33 >
  • Sabırsızlıkla bekliyorum yılbaşı sürprizi gelir mi dersiniz ?   

• Gerenimo55 G kullanıcısına yanıt

zor gibi

• LifeKukul L kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum arkadaş tahmini olarak bence bu ay biter demişti fakat bilemiyoruz sonuçta işi falan olduğu için tamamen yamaya odaklanamıyor.

• Siz her ihtimale karşılık kendinizi 2022 ağustosuna ayarlayın. Çıkınca zaten yayınlanır hergün bakmakla ya da hergün yazmakla yama hızlanmaz ve ilerlemez. Olacağına bırakın. Ya da internetten eski sürümü bulun yama ile uyumlu onu indirin oynayın sadece son çıkan DLC çevrilmemiş durumda. Hem zaten oyun o kadar cringe bir oyun ki siz ana oyunu diğer 2 dlcyi bitirine kadar 2-3 hafta geçer. Yama çıkarsa indirirsiniz save dosyanızı yeni oyuna atarsanız kaldığınız yerden devam edersiniz.

• azor ahaii kullanıcısına yanıt

Hocam emin misiniz sadece son çıkan DLC'nin olduğuna? O zaman ben şimdi oynayabilir miyim?

• Acaba Steam'de oyunları eski sürümüne döndürmenin bir yolu var mı?

• Steam üzerinden aldığım oyunu iade edip, korsan bir şekilde eski sürüm indirip oynasam yama çalışır mı?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.