Bu başlığı bende atlamışım galiba, bu mesaj sayesinde gördüm.
Üstteki mesajlarda da belirtildiği gibi, Clooney in kendini feda sahnesinde üzerine etkiyen kuvvet abartılmış gibi duruyor. Ama filmin senaryosunda bu duygusal sahnenin olması gerektiğini varsayarsak , en azından bağlı bulundukları o anda, birlikte dönme hareketi yapacak şekilde bir sahne düşünülebilirdi. Böyle bir durumda ip üzerinde bir gerilim oluşacak , Clooney kendini feda ederek ipteki gerilimi azaltacak ve yine kızı kurtarmış olacaktı. Fizikçilerde avcunu yalayacaktı :)
quote:
Orijinalden alıntı: savarog
Bu başlığı bende atlamışım galiba, bu mesaj sayesinde gördüm.
Üstteki mesajlarda da belirtildiği gibi, Clooney in kendini feda sahnesinde üzerine etkiyen kuvvet abartılmış gibi duruyor. Ama filmin senaryosunda bu duygusal sahnenin olması gerektiğini varsayarsak , en azından bağlı bulundukları o anda, birlikte dönme hareketi yapacak şekilde bir sahne düşünülebilirdi. Böyle bir durumda ip üzerinde bir gerilim oluşacak , Clooney kendini feda ederek ipteki gerilimi azaltacak ve yine kızı kurtarmış olacaktı. Fizikçilerde avcunu yalayacaktı :)
Hocam orada etki eden kuvvet ne peki?
Canis Majoris
kullanıcısına yanıt
Filmin senaristleri ne düşündüler bilmiyorum ama görünüşe göre etkiyen kuvvet yerçekimi gibi duruyor. Problemde burada, istasyon ve iki astronot o anda dünya yörüngesinde birlikte hareket ediyor(veya serbest düşme yapıyor) bu durumda adamı sistemden ayıracak böyle bir kuvvetin etki etmesi olası değil. Herşeye rağmen ben sevmiştim filmi.
Sevemediğim(kesin sandra bullock yüzünden),filmlerde hiç adetim olmasa bile bir sürü mantık hatası aradığım bir film..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme