Şimdi Ara

Gravity Rush Remastered [PS4 ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben kontrollere alışmakta hiç zorluk çekmedim mesela yere yaklaştığım zamanlar da gravity gücünü kapatıp yyerde bir takla atarak ilerleme devam ediyrdum ama youtube üzerinde izlediğim bir iki video da ise insanlar karakteri ve güçleri kontrol konusun da acizdi. Hele alman bir yayıncı vardı ki ne yapmaya çalıştığını hiç mi hiç anlamadım :D Video çekiceğiz diye fazla acele ediyorlar sanırım. Lunar stilinde süperman gibi ileri doğru süzülmek istiyorsanız mesela x tuşu ile ileri tuşuna aynı anda basmanız yeterli bu arada x tuşunu bırakmayın. Jupiter stilinde ise Kat normal halindeyken yaptığı eşyaları tutup fırlatma işinin daha gelişmiş bir halini yapıyor onu da es geçmeyin. Bu demonun en 6-7 aylık olduğunu düşününce oyunun yönetmenin de kalan problemlere ve optimizasyona yoğunlaştıklarını açıklamıştı iyi bir sonuç çıkacak gibi ayrıca çevrede ki yıkılabilirlik vs de tatmin edici. Oyunun %1'ini gördüğümüzü de düşününce çok heyecan verici.

Gravity Rush Remastered [PS4 ANA KONU]

• Animasyon geldi... :)

• Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Türkçe altyazıda var. Çok iyi oldu
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Özellikle animasyonun ikinci kısmı oyunun konusuyla oldukça bağlantılı belli ki, oyuna ait tanıtımlar da gösterilen ve gösterilmeyen mekan ve düşmanlar yer alıyor. Müzikler ise belli ki direkt oyun için hazırlanmış alınmış Kohei Tanaka yine döktürmüş. biraz da spoiler yemiş olduk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 26 Aralık 2016; 20:0:6 >
  • Bunu eklemeden edemedim duvarlardan destek alarak lunar mode ile zıplayabiliyormuşuz. :) izleyin, denerim ben bunu.

• Slm dostlar,

Oyun indirime girmiş oynayan bitiren tavsiye eden varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvoca

Slm dostlar,

Oyun indirime girmiş oynayan bitiren tavsiye eden varmı?

ilk oyunu oynadıysan üzerine fazla bir şey bekleme.sevdiysen bunuda seversin.
    eğer ilk kez oynayacaksan oyundan ne istediğine bağlı.benim 2 oyunda hoşuma gitmişti.platform öğeleri,dünyası yer çekimi mekanikleri hoştu.
  • Ya merak ettim şu an GR2 yurtdışı kutulu fiyatı ilk oyundan dahi daha ucuz. Bazıları ilk oyundan daha kötü tatsız bozuk diyor. O kadar mı ilk oyundan kötü ya ? ya da nedir ne değildir.

Oyun o kadar eleştirildi ki o zaman bende almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 19 Mart 2018; 0:28:48 >
  • Bu oyunu PS vita aldigimda almistim.

Zaten baskada oyun almadim vitaya.

Cunku yoktu baska bir oyun :(.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Bu tarz oyunların maalesef fazla müşterisi yok. Evet ikinci oyun beklentilerin gerisinde kaldı ama şahsen ben Kat ile bir maceraya hayır diyemem. Kutulu olarak almak istiyorum, uygun fiyatlı gördüğüm anda alırım...

• Kaç defa indirime girdi plus ile verecek diye almadım, hala bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Bu oyunu PS vita aldigimda almistim.

Zaten baskada oyun almadim vitaya.

Cunku yoktu baska bir oyun :(.

Persona 4 golden.

• 21 liraya inmiş bu sefer alıyorum.
  • 2'inci oyunu bitirdikten sonra birşeyler yazasım geldi.

Pozitifi ve negatif yönlerinde değinmek lazım.

- Oynanışın daha fazla geliştirilmesi lazımmış. Bu kadar güzel bir konsept için oynanış yetersiz kalıyor.

- Kamera bu oyunun en kötü şeyi. Oynayacaksanız bunu kesinlikle göz önünde bulundurmalısınız. Bu kadar bu büyük bir oyunda bu kadar kötü bir kamera nasıl hazırlamışlar bazen hayret ediyorsunuz. Kameranın önüne geçen objeler, binalar, yer kaplaması falan. Ayrıca oyun ciddi başınızı döndürebilir.

- Yani bu oyun birkaç ay daha ciddi geliştirilmeliymiş. Normal yolda kayma gücünüzle ilerlerken hemen yolunuzdan sapmanız ve bir duvara çıkanız bir yere takılmanız olası. Bazı bölümler sanki oyunla alakası olmayan birileri tarafından geliştirilmiş gibi duruyor. Karakterimiz Kat'in hareketleri animasyonları ile tutarsızlık içeriyor.

+ Görsellik çok hoş yaratılmış atmosfer sanat tasarımı çok kendine özgü. Gördüğüm en iyi anime atmosferine sahip oyunlardan biri.

-Görselliğin en kötü yanı bir şehirden bir şehire hızlı yolculuk yaparsanız normal ps4 üstünde kaplamalar, modeller bazen çok geç yükleniyor. Bu oyun kesinlikle ps5 gibi bir sistem için hazırlanmalıymış.

+ Müzikleri güzel.

+ Ara sahneler yine genelde çizgi roman gibi resimli ama önemli sahneler tamamiyle 3D animasyon olarak hazırlanmış bazen diyorsunuz şunu komple film yapsalarmış ya.

- Yakın dövüş çok yetersiz karakterimizin çok fazla hareket çeşitliliği yok. Hani zaten yakın dövüş temelli bir oyun oynamıyoruz ama insanın gözü birkaç hareket daha arıyor.

- Bazen sizi zorunlu görevlere maruz bırakıyor kameranın başarısızlığı işin içine girince dar bölümlerde oyun işkenceye dönüşüyor. Birkaç gizlilik bölümü var ki gereksiz yoruyor insanı.

+ Oyundaki yan hikayeler bile çok tatlı hepsi birbirinden farklı diyaloglar ve oynanışlar içeriyor. Bazıları çok başarılıyken 2-3 tanesi oynanış olarak aksıyor bu nedenle başarısız.

+ Oyun uzun.

+ Kat ve dünyası o kadar güzel ki tüm bu olumsuzluklara rağmen oynamak istiyor insan. Bazen yabancı forumlarda sony keşke Kat'i maskotu olarak kullansa diyorlar bence nedeni de bu. Karakter seksi olmaktan çok kız kardeş gibi.

Sonuç olarak üstünde çok emek verilmiş ama aynı zaman bitmemiş bir oyun izlenimi veriyor.

• bu oyun çok underrated ya kimse hakkında konuşmuyor bence gayet güzel ve eğlenceli bir oyun hikayesi dünyası da ilgi çekici
  • bu oyunun kıymeti bilinmedi
  • Endonezya Plus hem gravity Rush 1 hem 2yi vermişti. 1i biraz oynadım bıraktım. Acaba 2yi yüklesem mi diyorum...
    Edit: Gravity Rush 2 yükledim
    2-3 saat oynadım gayet eğlenceli. Sıkılana kadar oynarım ben bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 25 Şubat 2019; 18:50:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.