vayy salih abi hayırlı olsun yarkanı devamlı kesion ondan düştü kesin... bende hangi lvl de uniqu kessem o lvlde kesin sos som sosun düşüo bi alakası olmalı bence nugrettine de insallah swordu düşer
yaw millet sos düşürmenin bi taktiği falan varmı ya yoksa şansa mı kaldı piyasada büsürü sos dolaşıyo bu adamlar nerden buluyo bunları
sos süşürme şansa kalmış bir işlem her charın 2-3 tane sos hakkı var ama egerki duzenli oynuyorsanız mutlaka size de düşecektir bu silah olur giysi olur bilemeyiz ama.
quote:
Orjinalden alıntı: extraloob
sos süşürme şansa kalmış bir işlem her charın 2-3 tane sos hakkı var ama egerki duzenli oynuyorsanız mutlaka size de düşecektir bu silah olur giysi olur bilemeyiz ama.
bana 5 tane düştü
bir şey daha sorcam lütfen bunada cevap ver
benim 50 lvl kaç lvl yaratık kesersem düşürme şansım artar
tek bir kelime söylicem sana yuh be 5 tane mi
ne ballılar varya bikeresinde downhang'ta bi stall görmüştüm adamın baştan aşağı bütün silahları ya SOS ya da SOM'du ama bunun kadar asla müthiş değillerdi.
Bizede bi SOS ve SOM şeklinde silah düşse SOS veya SOM düşsün yeter SOSUN da olur ama diğerleride idare eder. şimdiye kadar 2-3 tane SOS kıyafet düştü hiç öly silah düşmedi
raytracer kardeş seni çok görüm silk forumlarında iyi oyuncusun belli bu arada hayırlı olsun sosun güle güle Uruchi kes :D ANLADIN SEN ONU :D
SOS of ya 4 aydır aralıksız oynuyorum belki şu ana kadar milyar yaratık kesmişimdir ne sos ne som o ne yeniilir mi içilir mi yok öle bişi olamaz düşmüo bi türlüüüüüüü düşmedi hiç Şans yok Şanaaannnss
yaw sende sun spear yok muydu raytracer ??????
kardes ben de greece deyim 20 lewelım yardım ederseniz cook memnun olurum eger yardım etmek ıstıyen varsa lutfen karizmaben07@hotmail.com'a gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: murderuo
lan en sonunda düşürmüşün bea hayırlısı olsun hacuu :D
uğur aşmışın kendini hacuuuuu
kardes hayırlı olsun grecee deysen gel kapısalım adım cassonava 57 lewellım arkadas senı gordu sana meydan okuyor cogunlukla yetilerin orada bulursan dovusellım ok bana mesaj atma arkadas sana meydan okudu bırtane daha var lady deye birisi
quote:
Orjinalden alıntı: lordtiger
kardes hayırlı olsun grecee deysen gel kapısalım adım cassonava 57 lewellım arkadas senı gordu sana meydan okuyor cogunlukla yetilerin orada bulursan dovusellım ok bana mesaj atma arkadas sana meydan okudu bırtane daha var lady deye birisi
siz nesiniz ya.. sakizdan mi ciktiniz..
neyseeee
tam buraya bakarken oyun tarihinde 4. sos düştü lag yüzünden alamıyodum az daha çıldırdım ama sonunda 67 garment kafalık oyun oynarken forulara sadece botçular bakabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme