Şimdi Ara

Greece serwerinde lwl 64 sos spear arıorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dedim gibi Greece serwerinde sos spear arıorum satan warmı acaba.?

• likexuan diye bir eleman 64+7 sos spear satıyodsu en son son durum nedir bilmiyorum.120m veren olmuş en son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeelPain -- 11 Eylül 2006; 18:53:05 >
  • likexuan hacklendi onda sos spear vardı masterpitte vardı sos spear oda hacklendi hala sos spear istediine eminmisin:D:D:D

ayrıca serverda 5 tane sos spear olması lazım onlarında satılsıını sanmıyorum anca exchange yapıolar.

ama illa alcam diosan en az 200m yi gözden çıkaracan ki oda en iyi ihtimal.
  • sos deil sade +7 o:S
  • olm kim kaybettide sen bulucan sos spear ı ya en iyisi srogold.com dan 4 defa 50 mil gold alıcan buda demekki
    126.88X4=507,52$X14800(DOLAR)=751,129 ytl -_-

bi spear için deymez hocam
  • Anladım :S sağlık olsun napalım.(
  • likexuan hacklenmiş bugün ağlaşıp duruyodu yok spearım şöleydi böleydi gören duyan var mı diye en son aha buldum bilmemkim sen hacklemişsin ama olsun bende daha 300m falan var diodu. sonra 300m + 8th degree full garment sos +4 set satılık falan die mal beyanını yaptı :D valla çok güldüm. ya çok küçük ya da kişiliğini tamamlayamamış ya da oyuna kendini aşırı kaptırmış biri gibi. bu arada 10 civarı global chatini de yedi bitirdi :D ki bence karizma da yerle bir oldu adam ağladı resmen :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Sell:82 lwl Warior
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaaa siz 64 flan nsl oluonz yaa bnim 50 de kaldı dahada atlıamıom :D ama char takası yapabılırım 53 le
    flan bniim char full str
  • likexuan
    Gavur dimi eğer Gavursa oh olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.