Şimdi Ara

GREECEDE 90 LV FUL İNT hunter82 SATILIK/TAKASLIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu kişi benim 80m gold ve 3 adet +4itemimi çalmıştır yukarda allah var ben allaha havale ettim takas edicekler dikkat etsin elden olmadan yapmasın allah böyle insanların belasını versin .....başkada bi şey diyemıyorum ...
  • SİZ İNSAN DEĞİLSİNİZ HERALDE YADA LAFTAN ANLAMIYOSUNUZ BİRADER BU KİŞİ DEDİĞİN BEN BU ÇARI ALALI 2 YADA 3 HAFTA OLDU DAHA DOĞRU DÜZGÜN 3 YADA 4 KERE OYUNA GİRDİM 85 LV XBOW ÇARIM VARDI 90 LV ÇARLA EDERSEM 90 LV DÜZGÜN Bİ STR ÇAR ALABİLİRİM DİYE TAKAS ETTİM AMACIM BUYDU KİMİN SİZE NE ZARARI DOKUNMUŞ BİLEMEM AMA TANIMADAN YORUM YAPMAYIN SATEN SATIŞ ELDEN OLACAKTIR ONUN İÇİN HİÇ Bİ SORUN OLMAZ BÖYLE SAÇMALIKLARLA KONUMU KİRLETME
  • bencede alıcak arkadaş elden alsın yoksa canı fena yanar!
  • BENCE SENİN DEDİĞİN GİBİ Bİ İNSAN DEĞİL ÇÜNKÜ TAKASIM OLDU BU İNSANLA BİR ÇOK KEZ YANLIŞ Bİ DÜŞÜNCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axsiboy -- 15 Aralık 2008; 21:10:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enesreis

birader oyundaki ismin ney ve nezaman attılar bu globalleri ben bu çarı alalı 1 aya yakın oluyo kimseyi tanımadan yargılama bu çar daha önce famela idi ve deişti bi çok özelliklri deişti ve en önemlisi sahibi değişdi tekrar söylüyorum KİMSEYİ TANIMADAN YORUM YAPMA VE KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMA AYIPTIR

Yazımı iyi oku senin hakkında bi hükmüm yok! Ben olmuş olan birşeyi yazdım. Neden gocundun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinguang

arkadaşlar bu kişi benim 80m gold ve 3 adet +4itemimi çalmıştır yukarda allah var ben allaha havale ettim takas edicekler dikkat etsin elden olmadan yapmasın allah böyle insanların belasını versin .....başkada bi şey diyemıyorum ...

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz!

Bana bu charı alalı 1 ay oldu dedin şimdi 2 hafta oldu diyorsun! Çelişki!

@Axsiboy

Bozacının şahidi şıracı ..

Not : Ayrıca Capslock'un açık kalmış sanırsam!
  • BOZACININ ŞAHİDİ ŞRACI ODA GÜZEL BEN DOĞRULARI SÖYLEDİM ÜZGÜNM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axsiboy -- 16 Aralık 2008; 0:12:59 >
  • 2 3 hafta demişim ha 1 ay ha 3 hafta ne fark eder sonuçta yeni aldım SİZE NE ZARARIM DOKUNMUŞSA ISPATLAYIN GÖRİYİM DOĞRU DİYOSUN ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ Axsiboy arkadaşa neden dokunmmaış zararım DEMEKKİ HER NEYAPTIYSAM Kİ BEN BİLMİYORUM SORUN SİZDE
  • up..
  • up..
  • up hayırlı satışlar bu arada grecede ben SuN_ZuLFiKaR beki bizi tanıyodursun ben ve babam oynuyoruz beraber
  • evet kardeşimt anıyorum ama muhappetimiz olmadı
  • bu enesreis hırsızdır.... greecede __TaNK__ isimli çarımı çaldı......
  • Arkadaş fake üyeliğiyle kendine destek veriyor... Kimse inanmasın beyler.. Profil bilgilerine bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi.. !

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=664683

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=564228

2 isimde enes oturdukları yer aynı.. ve en önemlisi arkadaş hangi konuya msj attıysa fakesiyle kendisine destek vermiş... sakın güvenmeyin!

Dipnot: Bu msjdan sonra bilgileri değiştirecektir büyük ihtimal.. gözünüzü dört açın

• Konu amacından sapmıştır..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.