Şimdi Ara

Green Air Filters???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 model 1.6 16v clio arabama kutu içi hava filtresi taktırmayı düşünüyorum. ODTÜ makina müh. mezunu Işık Önal ın yanına uğradım (Balgat-Ankara), green hava filtrelerini tavsiye etti, çok iyi performans verdiğini (tabi kutu içi sınıfına göre, açık filtre basar o ayrı mesele) söyledi. Ben de bi netten araştırayım dedim, sonuçta az para değil, 140-150 YTL civarında bi fiyatı var. Evet kullanan arkadaşlar memnun mudur, alınmalı mıdır bu filtre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanahmeteren -- 9 Nisan 2007; 0:51:35 >

• megane 2 1,6 aracima isik abiden green aldim, yaklasik bir senedir kullaniyorum ve memnunum, en basta sesini cok guzel hale getirdi ama performans olarak da daha cok beygirde degil de torkta artis oldu sanki, yani guc olarak cok cok mucizler yatarmiyor bence ama su anda yeni baska bir araba alsam muhtemelen yine taktiririm nedenini bilmiyorum, sonucta motoru rahatlattigini dusunuyorum ama kisin soguk havalarda ilk calistirip hemen yola ciktigimda bir silkeleme sorunu ve akabinde motor isindiktan sonra sallama sorunu basladi, eski filtremi taktim, sanki duzelir gibi oldu ama boswer dedim geri taktim green i, idare ediyorum o sorunu, iyice bir arastir senin araca tepkisini...
  • Hava akışmetresini falan bozarsan başına iş alırsın Sorunun da ondan kaynaklanıyor gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coutoup

megane 2 1,6 aracima isik abiden green aldim, yaklasik bir senedir kullaniyorum ve memnunum, en basta sesini cok guzel hale getirdi ama performans olarak da daha cok beygirde degil de torkta artis oldu sanki, yani guc olarak cok cok mucizler yatarmiyor bence ama su anda yeni baska bir araba alsam muhtemelen yine taktiririm nedenini bilmiyorum, sonucta motoru rahatlattigini dusunuyorum ama kisin soguk havalarda ilk calistirip hemen yola ciktigimda bir silkeleme sorunu ve akabinde motor isindiktan sonra sallama sorunu basladi, eski filtremi taktim, sanki duzelir gibi oldu ama boswer dedim geri taktim green i, idare ediyorum o sorunu, iyice bir arastir senin araca tepkisini...

Benim arabadaki motorla megane 2 1.6 ların motoru K4M kodlu aynı motor. Sadece benimkinde tek nokta enjeksiyon varken megane 2 lerde çok noktadan enjeksiyon var. Yani senin arabandaki etkilerin aynısı bende de olacaktır.

quote:

Hava akışmetresini falan bozarsan başına iş alırsın Sorunun da ondan kaynaklanıyor gibi.

Ya bu hava akışmetresi nedir?

• Green' de bilindik bir marka, ancak ben filtre olarak Ramair tavsiye ederim. İster kutu içi, ister açık, isterse de takviyeli olsun çok iyi iş gören modelleri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.