Şimdi Ara

Green Book (2018) | Mahershala Ali - Viggo Mortensen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Viggo Mortensen plaj voleybolu oynasa bile kaçırmam izlerim. Mükemmel bir oyuncu.
    İzlenmesi gereken filmler listenize eklemelisiniz... 👈

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Filmin son çeyreği olmasa , aşırı sıradan bir film olmaktan öte değil düşüncesindeyim. Kötü kesinlikle değil ama aman aman bir film de değil. Ayrıca filmlerdeki zenci ve eşcinsel muhabbetleri fena halde sıkmış halde. Şükür ki bu filmde (eşcinsel) tema abartılmamış. Oyunculuk ve müzikler güzel. 7-7.5/10
  • rarbg’de en çok indirilen filmdi geçen hafta. indirdim ama altyazı düşmemiş, bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_halid

Film harikaydı nasıl bitti anlamadım tavsiye ederim...
    Ben de öyle düşünmekteyim ve sizi tebrik edesim var, boşuna oscar almıyorlar

Eski püskü, tozlu, bayık, kokuşmuş sinema tadı artık yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film Apple TV de varmış. Bayram bittikten sonra satın alayım da izleyim merak ediyorum uzun zamandır aklımda.

• Oscar filmlerine hep önyargılıydım önyargımi kırmak için sinemada izlemeye karar verdim. İlk sahneden beni öyle bir içine aldı ki sahne geçişleri yönetmenin boş beleş doldurma çekimleri bile beni orgazm seviyesine getirdi. Nedense ırkçılık olaylarını işleyen bir film değil de başka bir yerden dokundu bana hala çözemiyorum barda ki piyano sahnesi inanılmazdı. Seni unutmayacağım Green Book.

• Filmi çok beğendim izlerken gözlerim yaşardı gülmekten yol sahneleri cok güzeldi. Tavuk sahnesinde bittim

Dönemi çok güzel yansıttığını düşünüyorum. O dönemde Siyahilere karşı ırkçılığı güzel işlenmiş. Müzikler çok güzel insanı rahatlatıyor. Aldığı övgüler felan fazlasını hak eden film.

Oyunculuk dört dörtlük. Gerçek hikayeden uyarlanması da bir o kadar güzel. Puanım 9.

• Çerezlik bir film.

Puanım 7.3/10
  • Eğlenceli film. Güzel bir yol hikayesi.

• IMDB puanını abartılı bulsam da eğlenceli yapım, fena değil. Viggo'nun babacan rolü hoşuma gitti. Ama ille de üstü kapalı da olsa bir eşcinsellik olayını filmin içine yedirmişler. O bilgiyi çok gereksiz buldum.

• bu kadar övgüye izlenir

• Filmi yeni izledim. Konusu itibariyle pek ilgimi çekmiyordu ama şimdiye kadar neden izlememişim dedirtti.

Gerçekten çok beğendim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.