Şimdi Ara

green card amerika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu seneki green card başvuru tarihleri nedir bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

• Ekim - kasım tarihleri arasında başlar, takipte kalın ve herhangi bir aracı kuruma boşuna para kaptırmayın. Kendiniz de başvuru yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tour Guide

Ekim - kasım tarihleri arasında başlar, takipte kalın ve herhangi bir aracı kuruma boşuna para kaptırmayın. Kendiniz de başvuru yapabilirsiniz.

tşkler hocam ama sitesinde sanki 2017 ye kadar yok gibi zaten 2016-2017 başvuralarıda 2015 yılında yapılmış gibi gözüküyor ama
  • Bu doğru örneğin 2016 yılı Loto'sunu kazananlar 2018 yılında gidebiliyorlar. Yani 2017 Loto'sunu olurda kazanırsanız 2019 yılında gidebiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tour Guide kullanıcısına yanıt
    Eğer bilgileyseniz green card hakkında biraz daha bilgi verirmisiniz.bende başvurmak istiyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tour Guide kullanıcısına yanıt
    zamanlama nasıl oluyor hocam 2016 ekimde başvuruyoruz 2017 mayıs gibi açıklansa 2019 da gidiş yanlış mı anladım
  • arkadaşlar 2015ten bu yana daha çekiliş olmadı. stokları o kadar doluki 2016 ve 2017 ye kadar çekiliş yok. yani 2015 te çekişe katılım oldu süre doldu bunları 2016 ve 2017 de yavaş yavaş açıklıyorlar .tahminim 2017 nin sonlarına doğru çekiliş olabilir en erken
  • beyler bu sene var mı?
  • merhaba arkadaşlar biyometrik fotoğraf çekildim yanları biraz kesik oldu. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WESTEN

zamanlama nasıl oluyor hocam 2016 ekimde başvuruyoruz 2017 mayıs gibi açıklansa 2019 da gidiş yanlış mı anladım

2016 ekimde başvuru yapılıyor. Mayıs 2017 de kazananlar açıklanıyor. Ekim 2017'de dosya numarasına göre Ankara'da mülakatlar başlıyor. Mülakatta vizeyi alırsanız hemen ABD'ye giriş yapabilirsiniz. Mülakatlar Eylül 2018'e kadar sürüyor.
  • miraculous kullanıcısına yanıt
    beyler youtubeda falan araştırdım 5000- 7000 dolarla gidenler var mülakata banka kağıdında 20 bin dolar falan değil yani
  • O rakamlar öncedendi. Ben de 3000$ civarı gösterip almıştım Greencardı 2011'de. Ama bu son yıllarda, tek kişi iseniz 15 000$ civarı bir parayı hesabınızda görmek istiyorlar diye yazıyor mülakata girenler. İki tane büyük türk forumu var bunla ilgili. Bi göz atarsanız onlara daha iyi olur bence.
    Aslında önemli olan kazanmanız. Gerisi bir şekilde halloluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 16 Ekim 2016; 22:00:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.