Şimdi Ara

GREEN CARD BAŞVURUSU HAKKINDA, BAKAR MISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite okuyorsak, highscholl degree mi seçmeliyiz yoksa some universty courses mi seçmeliyiz

• Son gün ne zaman başvuru için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadi gel buluşalım

Son gün ne zaman başvuru için?

22 si diye biliyorum.

Yardımcı olur musunuz arkadaşlar.
  • aktif üniversite öğrencisiysen lise mezunu olarak gireceksin, üniversite terkin senle alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

aktif üniversite öğrencisiysen lise mezunu olarak gireceksin, üniversite terkin senle alakası yok

üniversite terk demek değil tam anlamı hocam. Bazı üniversite dersleri diyor. Üniversite terk de dahil buna. Ama aktif üniversite öğrencisiyken de bir kaç ders almış olduğun için bunu işaretleyebilirmişsin. O yüzden işaretledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Davy Jones.

quote:

aktif üniversite öğrencisiysen lise mezunu olarak gireceksin, üniversite terkin senle alakası yok

üniversite terk demek değil tam anlamı hocam. Bazı üniversite dersleri diyor. Üniversite terk de dahil buna. Ama aktif üniversite öğrencisiyken de bir kaç ders almış olduğun için bunu işaretleyebilirmişsin. O yüzden işaretledim.

Resmi sitesi çeviri olarak sadece terk veriyor, ders almış olmayı belirtmemişler. Üniversite de okuyup 2 seçeneği de seçen var başvururken ama, sonucu etkileyecek bir şey değil. Çıkarsa eğitim kısmını detaylandıracaksın zaten,

Enter Birth City Only. Do not enter District/County/Province/State. Kısmında da karışıklık var bunun gibi ama il de ilçe de yazan var buna da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 20 Kasım 2017; 17:47:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Davy Jones.

quote:

Resmi sitesi çeviri olarak sadece terk veriyor, ders almış olmayı belirtmemişler. Üniversite de okuyup 2 seçeneği de seçen var başvururken ama, sonucu etkileyecek bir şey değil. Çıkarsa eğitim kısmını detaylandıracaksın zaten,

Enter Birth City Only. Do not enter District/County/Province/State. Kısmında da karışıklık var bunun gibi ama il de ilçe de yazan var buna da.

Ad-Soyad-Lise Diploması-Evlilik/Çocuk durumu/Doğduğun/Yaşadığın ülke haricindekiler tolere edilebilir bence. Mülakatta sıkıntı çıkmaz.

• some university courses

• Bende ikinci üniversitemi okuyorum ilk okulumu bırakarak buraya geldim some university courses seçeneğini seçtim.

Green card için minimum high school degree şartı arandığından some university courses seçmende sakınca yok.

Önemli olan state/county/province bilgilerini doğru girmen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.