Şimdi Ara

Green Card DV-2014 Sonuçları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
3.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bgs0

Peki çıkınca ne oluyor beyler vatandaşlık mı ?

Çıkınca yeşil kart almak hakkı kazanıyorsun tabiki her kazanana vermiyorlar yeşil kartı belli şartları var bankada bir miktar göstermek gibi ..Yeşil kartla amerikada 5 yıl vergilerinizi ödeyerek yaşadığınız takdirde vatandaşlığa geçme hakkı kazanıyorsunuz..
  • Çıkma ihtimali % 1-2 arası...
    Bol şans layds gentelman...
    Ve banada tabiki :)
  • Sonuclar aciklanmis ama ben mezun com dan basvurmustum da onlarin verdigi information numarasi gecersiz diyor nasil anlamadim unuttum kismindan gondermesini istedim ama yine gondermedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Has not been selected saglik olsun kazananlara da basarilar hayatlarinda

• Bu şansı değerlendirin arkadaşlar , seneye okuldan mezun olduğumda mutlaka buna başvuracağım. Korkusuz olun ve maceracı olun. Çok yaşamıyorsunuz ömür ortalama 60 sene , eğer Türkiye'de stresli bir yaşamını varsa , her zaman için alternatifleri değerlendirin.

Hakkımızda hayırlısı olsun.
  • bende liseyi bitireyim başvuracağım buna
  • Ne oluyor bu green card ne ise yariyor ?

Dil bilmedikten sonra hic bir anlami yokki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 12 Haziran 2013; 10:26:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Ne oluyor bu green card ne ise yariyor ?

Dil bilmedikten sonra hic bir anlami yokki

ee öğren o zaman
  • Ogrenicegiz insallah 3 aydir gidiyorum zaten ilerlettigimde bende basvururum affetmem

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Ogrenicegiz insallah 3 aydir gidiyorum zaten ilerlettigimde bende basvururum affetmem

Dil önemli önemlide ben ne gidenler gördüm green card'la tek kelime ingilizce bilmeden gidiyor gayet orada yaşayıp tek tek kelime kelime öğreniyor ingilizceyi yani demek istediğim öyleside var ama çin mahallelerinde mesela çinden gelip senelerdir tek kelime ingilizce öğrenmemişlerde var merakla ve yaşadığın şartların zorluğuyla alakalı yani ama öğrenmek bilmek en iyisi tabi.
  • Çıkan arkadaşlara şunu belirteyim : 6 ayda bir kesinlikle abdye gir çık yapın yoksa kartınız iptal olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

Çıkan arkadaşlara şunu belirteyim : 6 ayda bir kesinlikle abdye gir çık yapın yoksa kartınız iptal olur

Yok çıktıktan 6 ay sonra ABD'ye giriş yapmak zorunluluğu var giriş yaptıktan sonra süreyi tam hatırlamıyorum ama ya 2 yada 4 sene uzatabiliyorsun o süre dolduktan sonra giriş yapmazsan iptal oluyor.
  • UçanAtPegasus kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda bilgilisiniz anladigim kadariyla ya bu insanlar nasıl gidiyor oraya iş yok güc yok para yok yani ne olarak gidiyorda orada yasamini sürdürüyor ?
  • Br sonraki başvuruların ekimde olduğuna eminmisiniz beyler ?
  • Merhaba Arkadaşlar..
    2014 sorgu yaptım.. Yazan bu.. Bana ne olduğunu anlatacak birisi olursa sevinirim.
    Dear O... KAYA,
    You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2014 (October 1, 2013 to September 30, 2014). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Please print out this letter and take it with you to your visa interview.
    Approximately 125,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website athttp://www.dvselectee.state.gov.
    Please be ****ed that your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. Once your interview is scheduled, you will receive a notification message at the e-mail address you provided when you submitted your initial application.
    If it should be necessary to contact the Kentucky Consular Center about your case, you must always refer to your name and case number as they appear below. Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of all documents and correspondence sent to the Kentucky Consular Center.

Case Number:2014EU........
    Principal Applicant Name:KAYA, O....
    Preference Category:DV DIVERSITY
    Foreign State Chargeability:TURKEY

• sabzu S kullanıcısına yanıt
    Arkadasim eger resmi kanaldan kontrol ettiginde bu ciktiysa, KAZANMISSIN demektir. Yanliz geciktin sanirim? Niye bu kadar gec kontrol ettin ki? Belgeleri gondermen gerekiyordu sanirim. Onu kontrol et derim.
  • Çıkmaz diye pek üstüne düşmedim , bugün 2015 başvurusu yaparken gördüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sabzu

Çıkmaz diye pek üstüne düşmedim , bugün 2015 başvurusu yaparken gördüm :)

Geç kalmış sayılmazsın. Evraklarını toparla gönder. Sana linki gönderiyorum mesajdan. Orada nasıl başvuracağın belli. Hemen toparla gönder.
  • Teşekkür ederim

• Arkadaşlar 2014 kazananlardanım, evraklarımı Kentaki usaya gönderdim, abd büyükelçiliğinde nisan ayına mülakat tarihi vermişler, mülakattan önce ne yapılması gerekiyor, hangi evraklar lazım, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.