Şimdi Ara

Green Card (göçmenlik başvurusu) yapanlar burada toplanalım [SON GÜN 3 KASIM] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
80
Favori
59.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: captain89

quote:

Orijinalden alıntı: eeTavus

FEM-Gülen Cemaati başvuru yapıyor öğrencileri adına.

Bu bilgiye nasıl ulaştınız acaba?

Not: cemaatçi değilim.

Cumartesi günü tüm son sınıfları gezip 95 doğumlu olan var mı falan diye sordular, Green Kart ı falan anlattılar, Kırşehirde FEM VE CEMAATLE bağlantılı olan(Kırşehir Şubesi) Serhat dersanedindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar..
    2014 sorgu yaptım.. Yazan bu.. Bana ne olduğunu anlatacak birisi olursa sevinirim.
    Dear O... KAYA,

You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2014 (October 1, 2013 to September 30, 2014). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Please print out this letter and take it with you to your visa interview.
    Approximately 125,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website athttp://www.dvselectee.state.gov.
    Please be ****ed that your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. Once your interview is scheduled, you will receive a notification message at the e-mail address you provided when you submitted your initial application.
    If it should be necessary to contact the Kentucky Consular Center about your case, you must always refer to your name and case number as they appear below. Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of all documents and correspondence sent to the Kentucky Consular Center.

Case Number:2014EU........
    Principal Applicant Name:KAYA, O....
    Preference Category:DV DIVERSITY
    Foreign State Chargeability:TURKEY

• bende katıldım eklermisiniz
  • 3 arkadaş kayıt olduk kazanan olursa buradan ilerliyen yıl bilgi veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabzu

Merhaba Arkadaşlar..
    2014 sorgu yaptım.. Yazan bu.. Bana ne olduğunu anlatacak birisi olursa sevinirim.
    Dear O... KAYA,

You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2014 (October 1, 2013 to September 30, 2014). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Please print out this letter and take it with you to your visa interview.
    Approximately 125,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website athttp://www.dvselectee.state.gov.
    Please be ****ed that your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. Once your interview is scheduled, you will receive a notification message at the e-mail address you provided when you submitted your initial application.
    If it should be necessary to contact the Kentucky Consular Center about your case, you must always refer to your name and case number as they appear below. Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of all documents and correspondence sent to the Kentucky Consular Center.

Case Number:2014EU........
    Principal Applicant Name:KAYA, O....
    Preference Category:DV DIVERSITY
    Foreign State Chargeability:TURKEY

2014 Kazananlarındansın. Kentuckye istenilen belgeleri postalaman gerekiyor. Bunun için internette;

GreenCard Kazandıktan sonra yapılması gereken işlemleri internette aratıp forum.mezun linklerinden halledebilirsin.

• Beyler bende dün son anda fotoğrafı falan ayarlayıp başvurumu yaptım. Sonuçlar ne zaman açıklanır bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

Beyler bende dün son anda fotoğrafı falan ayarlayıp başvurumu yaptım. Sonuçlar ne zaman açıklanır bilgisi olan varmı?

1 Mayıs 2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

Bol şanslar başvuran arkadaşlara. Modern bir kapitalizm ülkesinde dişini tırnağına takarsan kısa sürede yükselebilirsin, hele biz Türkler yurtdışında Japonlar kadar çalışkan oluyoruz. Orada yaşam konusunda bir sıkıntınız olmayacak emin olun, buradan çok daha iyi olacağı kesin. Orada inşaat işçisi saatlik 12$ alıyor, bizimkiler günlük 60 TL düşünün...

Ben denizci olacağım ve mesleğe başladığım her sene başvuracağım. Çıkmasa dahi Amerikan ekonomisine özelden katkı sağlayacak bir meslek olan hayvancılığı yapmayı düşünüyorum, umarım çalışma izni alabilirim. Araştırıyorum fakat elle tutulur bir şey bulamadım.

Hocam inşaat işçisine nerede 60 lira veriyorlar yahu ? Ben 60ı bırak 35-40 liraya bulsam haftasonları çalışacağım ama yok :)

• beyler yeni başvurular ne zaman açılır? ayrıca pek abd ilgisiyle yok ama kanada'ya gitmek için neler yapılır? buna benzer bir şey mi?
  • Arkadaşlar 2014 kazananlardanım, evraklarımı Kentaki usaya gönderdim, abd büyükelçiliğinde nisan ayına mülakat tarihi vermişler, mülakattan önce ne yapılması gerekiyor, hangi evraklar lazım, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
  • quote:

Arkadaşlar 2014 kazananlardanım, evraklarımı Kentaki usaya gönderdim, abd büyükelçiliğinde nisan ayına mülakat tarihi vermişler, mülakattan önce ne yapılması gerekiyor, hangi evraklar lazım, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

mülakattan sonra hocam neler olduğun uyazabilir misiinz?
  • 800 dolar ücreti varmış, gitmeyeceğim galiba :((

• quote:

800 dolar ücreti varmış, gitmeyeceğim galiba :((

Arkadaşım ingilizce varsa bul buluştur ne yap et git. Sonra pişman olma. Hayatın kurtulur. Senin yerinde olmak isteyen ne kadar çok kişi var biliyor musun

• Doğrudur biliyorum ama buluşturamıyorum, yapacak bişe yok :((

• quote:

Doğrudur biliyorum ama buluşturamıyorum, yapacak bişe yok :((

keşke hiç başvurmasaydın o zaman hocam ihtiyacı olan birisine çıkardı en azından. ileride pişman olacaksın ... o 800 dolar dediğin ücret ne ücreti? yok öyle bir ücret sağlık raporuna felan harcanan parayı mı diyorsun?
  • sabzu S kullanıcısına yanıt
    Hatlar karıştı galiba yada ikizler burcu vakası
  • Yok mülakattan önce büyükelçilik veznesine ödenen tutar ..

• quote:

Yok mülakattan önce büyükelçilik veznesine ödenen tutar ..

Kendi kendine cevap vermişsin onu diyorum
  • Bu mesaja @Sah!n cevap verdi. Cevapları Gizle :)
  • quote:

Yok mülakattan önce büyükelçilik veznesine ödenen tutar ..

o 800 dolar değil dostum 300 küsür dolar
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.