Şimdi Ara

<<<Green Treasure Chest Dropları ve Bonusları>>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeşil kutu bende var lwl i 51 olanda onu nasıl kırdıracam sadece onu lwl 56 larmı kırdırıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Runehead

üst konu olursa eğer foruma daha faydalı olucaktır

yok artık o kadarda değil
  • emeğe saygı
  • bilip bilmeden yazmış.o kutulardan bunlardan 1 tanesi bile cıkmaz.emege saygı diyip durmayın
  • saol ellerinesağlıkda şu söyledikleirn bide bize çıksa geçen kırdırdım rogue çitin kolluk çıktı
  • emeğe saygıda eksiklerde var
  • saol
  • Saol Yararlı Bi Topic
  • Emeğe saygııı Güzel Emek Vermişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: seawolf

bilip bilmeden yazmış.o kutulardan bunlardan 1 tanesi bile cıkmaz.emege saygı diyip durmayın

ya bırak allahını seversen ya hiç gülceğim yoktu sendeki şans yoksa biz napalım bana smite hammer düşmüştü içinden ve enion bow allah allah sendeki şans yok die bizdedemi olmıcak
  • F
    quote:

Orjinalden alıntı: _19O7_

quote:

üst konu olursa eğer foruma daha faydalı olucaktır

yok artık o kadarda değil

Faydalı olucak derken o sacma sacma acılan topiclerden bahsettim yok bu kalkan ne kadar hp verir falan filan işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakartal1903

güsel demisin hos demisinde bu itemler forgetten kutusundan çıkıo bundan orta sınıf itemler çıkar toto ms shard uniqe itemler çıkmaski

yok bunlarda yeşil kutudan cıkar ve ben sadece uniqueleri yazdım ne ne kadar bonus verio die

zaten şans faktörü önemli burda ben 2 kez kırdırdım dropSmite Hammer,Enion Bow
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: seawolf

bilip bilmeden yazmış.o kutulardan bunlardan 1 tanesi bile cıkmaz.emege saygı diyip durmayın

ya bırak allahını seversen ya hiç gülceğim yoktu sendeki şans yoksa biz napalım bana smite hammer düşmüştü içinden ve enion bow allah allah sendeki şans yok die bizdedemi olmıcak

ben demekki yanlış biliyorum!benim bildigim bunlar blue treasure chestten cıkar.piayasada bu kadar cok olmasının sebebide ft bug yapıp kutu almalarıydı.sitesinde forgotten temple itemleri var zaten isteyen bakabilir...yeşil kutular hala var ama ben eskisi kadar ft itemi goremedim.green treasure chestten high class item cıkması gerekiyo.unique cıkarabilen varsa helal olsun ne diyeyim.bu oyunda hersey olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: AsAs_BoY

bana bi tane ms çıktı
    daha sonra gittim arkadaşımınkini kırdırdım iron impact çıktı
    pazaran aldım kırdırdım hell breaker çıktı
    we ben warrior um

abi bahtsızsın bea
  • Saol.Emeğe saygı.
  • saol kanka
  • salamedder staffda düşüyor :P bide bu siteye bakınnhttp://s1.metaldamage.net/c.php?uid=144721
  • bende war kırdırsammı satsammı ikilemde kaldım yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFe -- 19 Kasım 2006; 15:44:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.