Şimdi Ara

Green_Warrior ile Ortaklığımız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun Zmandır Kanka Olduğum Green_Warrior Yani Furkan Artık Ortak Olduk Hadi Bize Hayırlı,Uğurlu Olsun

• diğer ortağım dark_fire poke kasmayaı bilmediği için ondan ayrılıyorum hadi bize hayırlı uğurlu olsun
  • Hayırlı olsun Mustafa hack durumLarı filan oLmasın?
  • Şöyle konular açmayın demedimmi?:..

imzanıza yazın...
    bizi aptal yerine koyuyorunuz, sanki imzanıza yaznca anlamıcaz, sırf konu kirliliği;
    en sinir olduğumda sonra konu kirliliği olmasın diye açtığınız konuları üst konu yapmaya çalışmanız!...
  • hayırlı olsun ıkınızede
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

Hayırlı olsun Mustafa hack durumLarı filan oLmasın?

olmuyacağından ben eminim çünkü bu mustafa çalmaz ama öbür mustafa çalar(gürkan ,thunder_wolf)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_flame

Şöyle konular açmayın demedimmi?:..

imzanıza yazın...
    bizi aptal yerine koyuyorunuz, sanki imzanıza yaznca anlamıcaz, sırf konu kirliliği;
    en sinir olduğumda sonra konu kirliliği olmasın diye açtığınız konuları üst konu yapmaya çalışmanız!...

haanasıl yani
  • Şimdiden Geçmiş Olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Death_Hunter

Şimdiden Geçmiş Olsun

nie ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Death_Hunter

Şimdiden Geçmiş Olsun

Furakndan Beklemem
  • Thunder Wolf Değilmi O
  • Ben Mustafa Thunder_wolf değil Aslında Benm Nikim O Ama Ortiye Verdim o Kullandı Dh Nikiyle İnsan Yargılamayın Lütfen
  • quote:

imzanıza yazın...

Ne yani insanlar sevinçlerini paylaşamıyacak mı ? Burası paylaşma yeri...Günde kaç tane açılıyor boş konu fakat birine bir şey demiyorsunuz insanlar sevinçlerini paylaşıyor laf atıyorsunuz...
    Hayılı olsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell_quard

quote:

imzanıza yazın...

Ne yani insanlar sevinçlerini paylaşamıyacak mı ? Burası paylaşma yeri...Günde kaç tane açılıyor boş konu fakat birine bir şey demiyorsunuz insanlar sevinçlerini paylaşıyor laf atıyorsunuz...
    Hayılı olsn

+1
    Sağol

• Bana Dediyseniz Ben Sevinçlerini Paylaşamaz Demiyorum Sen Thunder_Wolf Musun Diyorum O da Hayır Dedi O Zaman Bi Mahsuru Yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.