Uzun Zmandır Kanka Olduğum Green_Warrior Yani Furkan Artık Ortak Olduk Hadi Bize Hayırlı,Uğurlu Olsun
diğer ortağım dark_fire poke kasmayaı bilmediği için ondan ayrılıyorum hadi bize hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun Mustafa hack durumLarı filan oLmasın?
Şöyle konular açmayın demedimmi?:..
imzanıza yazın... bizi aptal yerine koyuyorunuz, sanki imzanıza yaznca anlamıcaz, sırf konu kirliliği; en sinir olduğumda sonra konu kirliliği olmasın diye açtığınız konuları üst konu yapmaya çalışmanız!...
hayırlı olsun ıkınızede
quote:
Orjinalden alıntı: ChaKaL_
Hayırlı olsun Mustafa hack durumLarı filan oLmasın?
olmuyacağından ben eminim çünkü bu mustafa çalmaz ama öbür mustafa çalar(gürkan ,thunder_wolf)
quote:
Orjinalden alıntı: dark_flame
imzanıza yazın... bizi aptal yerine koyuyorunuz, sanki imzanıza yaznca anlamıcaz, sırf konu kirliliği; en sinir olduğumda sonra konu kirliliği olmasın diye açtığınız konuları üst konu yapmaya çalışmanız!...
haanasıl yani
Şimdiden Geçmiş Olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Death_Hunter
Şimdiden Geçmiş Olsun
nie ki
quote:
Orjinalden alıntı: Death_Hunter
Şimdiden Geçmiş Olsun
Furakndan Beklemem
Thunder Wolf Değilmi O
Ben Mustafa Thunder_wolf değil Aslında Benm Nikim O Ama Ortiye Verdim o Kullandı Dh Nikiyle İnsan Yargılamayın Lütfen
quote:
Ne yani insanlar sevinçlerini paylaşamıyacak mı ? Burası paylaşma yeri...Günde kaç tane açılıyor boş konu fakat birine bir şey demiyorsunuz insanlar sevinçlerini paylaşıyor laf atıyorsunuz... Hayılı olsn
quote:
Orjinalden alıntı: hell_quard
quote:
Ne yani insanlar sevinçlerini paylaşamıyacak mı ? Burası paylaşma yeri...Günde kaç tane açılıyor boş konu fakat birine bir şey demiyorsunuz insanlar sevinçlerini paylaşıyor laf atıyorsunuz... Hayılı olsn
+1 Sağol
Bana Dediyseniz Ben Sevinçlerini Paylaşamaz Demiyorum Sen Thunder_Wolf Musun Diyorum O da Hayır Dedi O Zaman Bi Mahsuru Yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme