Şimdi Ara

Greencard (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
6
Favori
24.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam greencard numaramı v.s nerden bulmuslar ki ozaman ? Girdigimde dv lottery e atıo ordada bilgileri girdigimde have been selected ?
  • Bilemiyorum sonuc tarihi 5 mayis 2015

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 Mayıs 2015 akşam 19:00 açıklanacak dv-2016. Doğru mu arkadaşlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homus -- 26 Nisan 2015; 15:56:27 >
  • Sahte. Mail gelmez başvuru numarasıyla siz takip edersiniz, kazanıp kazanmadığınızı.
  • Resmi link: https://www.dvlottery.state.gov/

Bilgi için resmi link: Buradan.

Aradığınız tüm bilgiler 2.linkte. Yarın akşam(5 Mayıs) bakıp numaranızın olup olmadığını yazarsanız bir sonrakilere de bilgi olur..

• Satt 19;00 da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonucları bekliyorum

• Beklemedeyiz.Hadi hayırlısı
  • Son 5,45

• Merhabalar,
    Ben de 2016 için başvuruda bulundum sanırım bu gün 19:00 da sonuçlar açıklanacak,herhese hayırlı uğurlu olsun umarım kazanan arkadaşlar için hayırlı olur,iş bulur kendini kurtarıp yeni bir hayata başlarlar.Tek temennim tabiiki ülkemizin dahada zenginleşmesi,gelir seviyesi ve ekonominin artıya geçmesi ve sizin gibi pırıl pırıl insanların ülkemizde de hayırlı işler bulması,inşallah ileride,hiç de karamsar değilim Türkiyemiz ve Türk insanımız güçlüdür çalışkandır vede zeki dir,tıpkı Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ün dediği gibi .Neticede herkese hayırlı olsun iyi günler dilerim...

içimizde şayet kazanan arkadaşlar olursa burada açıklarsalar hep birlikte tebrik etme fırsatımız olur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 5 Mayıs 2015; 14:11:21 >
  • 3. Olcak bu. genelde 3 te cikiyor diyolla. Hadi Allah'im insallah!

• Habahaha

• Az önce baktım kazanamadım. Var mı kazanan talihliler?

• 30 yasimdayim, 18 yasindan beri basvuruyorum ve bu sene onikinci senesinde de cikmadi.
  • tekrar bakın yarın bu saatlerde falan
  • şansıma küs:

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.

KAZANAMADIK DEMEK OLUYOR SANIRIM

önemli olan yarışmaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 5 Mayıs 2015; 19:51:28 >
  • Benden de pas :(

• Yabanci forumlarda da 1 tane bile kazandim diyen yok, bu sene kazananlar oylesine basvuranlar herhalde :)

• Cikan bir bayan varsa evlenebilirim maddi sikintim yok mantik evliligi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Dangerwrestling

Cikan bir bayan varsa evlenebilirim maddi sikintim yok mantik evliligi olur

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.