Doğum günün kutlu olsun.hayırlı bir hayat sürmenizi dilerim. Hayat bir kere yaşanır ve Nadasa bırakmaya gelmez.
quote:Orjinalden alıntı: Snaqe Arkadaşım aramadan konu açmayalım lütfen. http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=30307781 gününde açmamışsın hakettin
Kahve: çok sağol arkadaşım, nicelerini görürüz inşallah grip: teşekkürler çeşminaz: sağol abla denizkabuğu: teşekkürler evimshop: çok teşekkürler, inşallah hep söylediğim bir laf var; hayat 1 gündür, o da bugündür. ceylan: sağol kardeşim _-Murat-_ teşekkürler nikolas: teşekkürler Allah'tan karikatürdeki gibi bi durumda değilim joker: sağol hacu, şarkıyıda dinlemeyeli baya olmuştu, ilham kaynağım sonuçta krm-iks: teşekkürler zorba: sağol arkadaşım, inşallah suzi: çok sağol suzicim, pastada çok güzel ama bi canon'cu olarak bugünün hatrına kabul ediyorum şaka bi yana iyi dileklerin için çok teşekkürler egzantirig: çok teşekkürler, pasta güzel, yazılanı alınmıyorum üstüme aselal: anca işte kusura bakmayın geç oldu, telekomla aram pek iyi değil, gıcıklık yapıyor bana