Şimdi Ara

Greenland | Son Sığınak (2020) | Gerard Butler - Morena Baccarin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Greenland | Son Sığınak (2020) | Gerard Butler - Morena Baccarin

Türkçe Altyazılı Fragman

Dünya büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Dünyanın yok olmasına neden olabilecek bir gök cismi gittikçe dünyaya yaklaşmaktadır. İnsanların kaçabilmesi için önlerinde sadece 48 saat vardır. Hayatta kalmak için zamana karşı yarışan evli bir çift, oğulları ile birlikte felaketten kurtulabilmek için Grönland’daki bir yeraltı sığınağına ulaşmaya çalışır.

https://turkcealtyazi.org/mov/7737786/greenland.html

Gösterim Tarihi: 27 Kasım 2020

Şahsî yorum

Konusunu göremeyince açma ihtiyacı hissettim. Filmin düzgün kalitesi malum ortamlara düşmüş Greenland | Son Sığınak (2020) | Gerard Butler - Morena Baccarin Yapımı az önce izledik. Şahsen yapımı birkaç sahnesi dışında genel itibariyle beğendim.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Göktaşı yağmurunun adeta bizim kahraman aileyi kovalarcasına üstüne üstüne yağması ama ıskalaması klişesinden sıkıldık gerçekten. Ama filmde güzel sahneler de mevcuttu tabi. J. Garrity'nin kamyon içindeki kavga sahnesi sonucunda kamyon sürücüsünün drift atarak bariyer-kaldırıma çarpıp kasaki yolcuları araçtan atarcasına düşürmesi çok iyiydi. Greenland | Son Sığınak (2020) | Gerard Butler - Morena Baccarin 

Afet, gerilim, aksiyon filmleri arayanlar kesinlikle izleyebilir. Ayrıca yapımda cinsellik/çıplaklık hiç yok sadece 1 saniyeyi geçmeyecek masum bir öpücük, fazlası yok. Aile içinde rahatlıkla izleyebilirsiniz. Film bu yoklukta ve pandemi döneminde çok iyi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Kasım 2020; 1:7:33 >

• Yeni izledim ve çok çok iyi olmasada ailecek akşam izlenecek türden kıyamet temalı film. 7/10

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hemen hemen aynı zamanlarda izlemişiz. Greenland | Son Sığınak (2020) | Gerard Butler - Morena Baccarin  Ben dün fark ettiydim de aile içinde izlemek bugüne nasip oldu. Filmle ilgili hiçbir şey bilmeden, bilsem de unutmuş olarak bodoslama izledim ve iyi vakit geçirdim.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Çıplaklık olmazsa olmazımdır. İzleyem mi karar veremedim daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quantum Limit kullanıcısına yanıt

Çıplaklık olmazsa olmazsa konulu filmler var hafız. Hem de yüksek sanat ögeleri barındırıyor. Greenland | Son Sığınak (2020) | Gerard Butler - Morena Baccarin 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir filme benziyor izledikten sonra yorumlarımı yazarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Filmin altyazısı çıktımı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rockwar kullanıcısına yanıt

Çıktı. Zaten online izleme sitelerinde de altyazılı olarak mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Kasım 2020; 22:23:40 >
  • kıyamet filmlerini severim. bir de  Gerard Butler var. direk yapıştırdım 7/10. en fazla ederi bu filmin. yalnız bence kıyamet böyle bir şey değil. dünyanın bir kesmi kurtuluyor filan biraz ütopik.

• Az önce annemle birlikte izledik, storları çekip karanlık ortamda (1080p flaşla atıp Sony blu-ray oynatıcıdan 2 + 1 ses sisteminden 80w. Sesi yarıya açtım annem rahatsız oluyor).

Keyif aldım mi evet ama fazla sayılmaz. Oyunculuklar biraz yazıf (yapmacık idi) ve dram kısmı "ütopik" bir film için gereğinden fazla uzun. Senaryodan daha çok macera beklerdim film çok kişisel olmuş.

Cimrilik yapmadan puanım net 10 üzeri 6 Greenland | Son Sığınak (2020) | Gerard Butler - Morena Baccarin 

Annem 10 üzeri 7 verdi. Kendisi (yerli) dizi hastası tabi Greenland | Son Sığınak (2020) | Gerard Butler - Morena Baccarin 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 16 Kasım 2020; 15:40:21 >
  • Film tam çerezlik tavsiye ederim Greenland | Son Sığınak (2020) | Gerard Butler - Morena Baccarin 

• Kıyamet demeyelim de felaket diyelim. Aslında 2012 (2009) adlı filmde de benzer şey olmuştu yani kurtulanlar olmuştu. Ben filmin bu kısmını garipsemedim. Sadece felaket sahnelerini yeterli bulmadım. Daha fazlasını beklerdim. Ama yolda geçen gerilim, aksilikler filan bence filmi asıl izleten şeylerdi. Burası da bana War of the Worlds (2005) filmini anımsattı. O filmde de asıl filmi izleten asıl unsur yollardaki hayatta kalma mücadelesiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Kasım 2020; 13:17:3 >
  • Gayet güzeldi tavsiye ederim .

• Film sektörü bitik yokluktan nerede vasat film var onlara kaldık

• İyiydi. Çerezlik. 10/7.1

• Mükemmel bir film. Daha iyisi nasıl gelir diye düşündüm. Kesinlikle izlenir

• Bu yokluk zamanında kaçırılmadan izlenilmesi gereken bir film. Tam vakit geçirmelik.

Ucuz CGI da olsa biraz daha fazla görsel efekt beklerdim. O kadar olay olmasına rağmen minimum da tutmuşlar görsellik işini.

• Çerezlik bir filmdi. Gerard Butler'ın İngiliz aksanını duyar gibi oldum birkaç defa. Greenland | Son Sığınak (2020) | Gerard Butler - Morena Baccarin 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.