çekilin gençlerin önünden, engel olmayın onlara bişey oldu bana bugün ama dur bakalım ne çıkacak altından
ufuk; onunla baya bi tartışma yaşadık, tehditler falan yakmayacak bi hatun değilki, ünlülerin arasında beğendiğim 3 kadından biri ve en beğendiğim dolunay; yok artık daha neler
quote:Orijinalden alıntı: greenhell demirci; tanışalım buyur neo'yu bırak da gel ufuk; avatara asılmayın ülen dağıtırım valla kendimi nasıl bırakayım @greenhell
quote:Orijinalden alıntı: greenhell ufuk; onunla baya bi tartışma yaşadık, tehditler falan yakmayacak bi hatun değilki, ünlülerin arasında beğendiğim 3 kadından biri ve en beğendiğim dolunay; yok artık daha neler Salih abi ne ettin sen
quote:Orijinalden alıntı: demircibu kendimi nasıl bırakayım @greenhell bilmem, ben liv tyler'ı getiriyormuyum bak quote:Orijinalden alıntı: .dolunay. mavi gözler bu lafı duyunca "behind blue eyes" şarkısı geldi aklıma quote:Orijinalden alıntı: Hover_Craft Salih abi ne ettin sen buyur bi liv hastası daha geldi
quote:Orijinalden alıntı: Réplika Ben bunu Deniz Akkaya sanmıştım biaralar oofff kendini liv tyler zannediyor o da ya
bursa da fazla kişi yok be salih abi istanbul dan kallkıp gelicekseniz hemen bu hafta sonuna ayarlarım herkezi deniz akkaya halt etmiş bu güzellik yanında