Şimdi Ara

Gri Psp Batarya Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yeni bir psp aldım rengi gri...ancak bataryası siyah renk acaba hepsimi böyle..sıfır alet..tsş şimdiden...

• Hayırlı olsun baştan Bataryada bir sorun yok, tüm psp bataryaları siyah renk. Bu arada fat aldıysan 3600 mah bataryalar var onlardan almanı öneririm, çok daha uzun süre dayanır şarjı.
  • tskler ecfan cvp için içimi rahatlattın.psp 3004 aldım idare eder ya aksamları fln oynucam zaten.
  • evde çok oynayacaksan bataryayı takma bile. adaptörü tak, parlaklığı ve sesi sonuna dayayıp keyfini sür.. ben psp'de bataryayı sadece yola gittiğimde veya tuvalette kullanıyorum:)
  • Arkadaşların dedigi gibi bataryayı cıkarıp kullanabilirsin, dışarda kullandigin zaman geri takarsın ama dikkat et.. Oyun esnasinda enerji kablosunu cıkarmamaya. Hayırlı olsun
  • psp3004 için güçlendirilmiş batarya ya da battery pack falan mevcut mu?
  • 3000 serisi için 2200 mah vardı sanırım en fazla. Eğer yeni batarya almayı düşünüyorsan tanınmış-kaliteli marka olmasına dikkat et, eğer tanınmamış markadan alırsan 3600 mah alsanda 1800'lük bataryadan aldığın performansın aynısını alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.