ya beta iken oyun herkes zaten bas bas bagiriyordu bug var diye
adam lar fixlemeden cikardilar hemen ya offf
quote:
Orjinalden alıntı: 07EnGeL07
bole resımler koydugunuz ıcın tesekkurler 2 resmıde gereken yerlere gonderecegım bı kac gun sonra ban yedım dıye buraya gelır sahıbı
diesde olan varsa bı kac ay once bı buggcu ss aldım orjınal forum sıtesıne koydum bı daha goren var mı hatırlatmak ıcın bıde ss koyayım
biliom bu adamı bizim arkadaşın charı
işin komiği aptal herifin masterı yok
ayip ayipo allah belanizi versin ne diim
Şikayet edildi. Tabiiwww.knightonlineworld.com a. Bu kadar da alık olunmaz. Madem bug yapıosun yayama. Yayarsan banlatırlar. Biz o kadar çabalıoyoruz 75 kasmak için adamlar hiç ohhh. Yok öle 3 kuruşu 5 köfte. Burda hakkımız yenio herkes benim gibi şikayet ettsin bunları.
exp nasıl kasılıyo red chest görewinde anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: MrYzC
WOOWWW.yaw nasıl yapmışlar öyle.helal olsun gerçekten
ama salaklar yaydılar.charı ban yiyebilir yada rollback
nesi helal olsun bunun açıkalrmısın!
merak etme onlarin ID LERDEN NE halt yedikleri belli oluo hapsi banlancak
oha AnoktaQ
Ncs Basmayla alakası yok sadece oyuncuları kandırabilirler Kim ncs basmış hepsinin kaydı vardır k2 de bu bug çok büyük bir bug öle böle değil cezası büyük olcaktır yapmaya değmez çünkü elbet anlaşılır
Ya bizim burda adam var ARTHU asas 80e kastı adam emeği ile walla çok yazık oyun gittikçe bozuldu yakında 90 lwl falanda gelir :s
Not : Bugu ben bilsem bende yaparım
Yapanlar Ban Yedi Veya Yiyicektir Zaten K2 Network Oyunun Temelini Kurdu ARTIK Disipline Soktu Herşeyi.Arada BöylE Buglar Cıksada aRtık K2 İşini İyi Yapıyor.
KO yu Bıraktım Arada Giriyorum Betada O Kadar Bağırdık Kapatmayın Bugları Fixleyin Adamlar Kapadı uskoya Geldi Buglar İyi Oluyo Ya
Captain Fargo bug i ile kasıp NCS basıp ban yemeyen o kadar cok arkadaşım varki. ben 62 lvl dim ozman bende 64 olsam bende yapıcaktım yalan yok
adam NCS bastıysa o iş bitti ben size bu kadar soyluyorum.
banlanması tabi herkez için iyi olur ama ncs bastıysa yırtar gibi gelior bana.
saygılar..
quote:
Orjinalden alıntı: sehlor
Ne Kasmasi ya Border Defanse BUG
Resim Icin Te$ekkurler Ticketima Ekleyip Banlenmesi icin elimden Geleni yapicam...
ksc mi onlar bak bakim
araştır var sitede
quote:
Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta
quote:
Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta
KIRMIZI KUTU GÖREVİNİ NEREDEN ALIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZ
quote:
Orjinalden alıntı: lewreq
NCS bastıysa o iş bitti. hayırlı olsun.
sen öle san
isteseler 500 ncs den sonra yine banlaarlar ama uğraşmıcaklar bile yılbaşındaki gbi we yeşil kutudaki gibi
görev kaldırılmış , topici uzatmanın anlamı yok
ya banlıcaklar felan deyip hiç kendimizi kandırmayalım.
madem bu k2 nin elinde var data'lar illaki vardır.
ee ronark i hepniz biliyosunuz 2. haftasında 70 ler türemedimi ve onlar hala oyunda aktif halde deillermi?
ben hiç sanmıyorum bu kişilerin cezalandırılacagını ama işallah sizin dediginiz gibi olur da hak ettiklerini bulurlar + olara eklemek istiyorum
aramızdan hiç kimse bana ben bilsem yapmazdım felan gibi komik şeyler söylemesin harbiden komik duruma düşersiniz..
Banlanmıyorlar İşte Herkes Pathosdaki MKL nin Banlandığını Sanıyordu Ama Adam NcS Bastı