Şimdi Ara

groudon pls...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • groudon arıyorum yok mu hala arttıran??? haritayı talan etiim yine de bulamadım lütfeennn...

• Ben de var.Karşılığında ne verirsin?Ya da k.adın ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verrückt

Ben de var.Karşılığında ne verirsin?Ya da k.adın ne?
    ya biraz beklemeniz gerekicek benim pokelerimden birisi savaşlarda görünmüyo o yüzden yeni üyelik açtım ona atıyom pokeleri. sen ne istersin söle.
  • quote:

Ben de var.Karşılığında ne verirsin?Ya da k.adın ne?
    bendede var karşılığında ne verceksin pokemondaki nickin nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amforgeven

ya biraz beklemeniz gerekicek benim pokelerimden birisi savaşlarda görünmüyo o yüzden yeni üyelik açtım ona atıyom pokeleri. sen ne istersin söle.

Alıntıları Göster
    Senin pokemonlarına bakıp karar versem daha iyi olur.Örneğin Dark veya Shiny güzel bir ateş pokesi olabilir.
  • quote:

Senin pokemonlarına bakıp karar versem daha iyi olur.Örneğin Dark veya Shiny güzel bir ateş pokesi olabilir.

Alıntıları Göster
    d/s efsane verbilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchiha İtachi -- 1 Eylül 2006; 23:54:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha İtachi

d/s efsane verbilir misin?

Alıntıları Göster
    dark metallic ve shiny babasıyım ama hiçbiri efsane değil sormal efsane var, eğer istersen D,M,S, normal poke var hepsi gelişmiş halde!
  • quote:

dark metallic ve shiny babasıyım ama hiçbiri efsane değil sormal efsane var, eğer istersen D,M,S, normal poke var hepsi gelişmiş halde!

Alıntıları Göster
    Efsane olması şart değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verrückt -- 1 Eylül 2006; 23:56:50 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PCkopat-Turk

dark charizard var
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PCkopat-Turk

dark charizard var

Alıntıları Göster
    Olabilir.Level kaç?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: amforgeven

nickini verde bakıyım pokelerine

• quote:

Olabilir.Level kaç?

Alıntıları Göster
    44
    he bu arada nick:amforgeven77 yakında buradaki bütün pokeler amforgeven adlı üyeliğe geçecek...
  • quote:

44
    he bu arada nick:amforgeven77 yakında buradaki bütün pokeler amforgeven adlı üyeliğe geçecek...

Alıntıları Göster
    Leveli düşükmüş be abi.50-60 arası yap sonra değişelim.Yapınca istekte bulun sen trademe.MSNimi de ekle istersen sonra başka takaslar da gerçekleştirebiliriz. orcunsahin35@hotmail.com başkaları da ekleyebilirim.Benim için sorun olmaz.
  • quote:

Leveli düşükmüş be abi.50-60 arası yap sonra değişelim.Yapınca istekte bulun sen trademe.MSNimi de ekle istersen sonra başka takaslar da gerçekleştirebiliriz. orcunsahin35@hotmail.com başkaları da ekleyebilirim.Benim için sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    lugia verir misin?
  • quote:

lugia verir misin?

Alıntıları Göster
    Ben mi amforgeven mi?
  • quote:

lugia verir misin?

Alıntıları Göster
    lugiiiaaaa. hahaha hahaha yeni aldım bi İngiliz kızdan cazibeme dayanamadı :D shiny eevee karşılığı verdim ama lugiayı yeni aldım bi siftah.
  • quote:

lugiiiaaaa. hahaha hahaha yeni aldım bi İngiliz kızdan cazibeme dayanamadı :D shiny eevee karşılığı verdim ama lugiayı yeni aldım bi siftah.

Alıntıları Göster
    verir misin???
  • quote:

verir misin???

Alıntıları Göster
    Tolganinho kardeşim k.adın ne pokedeki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verrückt -- 2 Eylül 2006; 0:14:04 >
  • quote:

Tolganinho kardeşim k.adın ne pokedeki?

Alıntıları Göster
    k_a_n trade poke yok
  • quote:

k_a_n trade poke yok

Alıntıları Göster
    Ben sana Lugia vereyim istersen.Ama karşılığında ne verirsin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.