Şimdi Ara

Groupama Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler Konu: Groupama tamamlayıcı sağlık Sigortası rezaleti
    Size başımdan geçen Groupama rezaletini anlatacağım. olurda forumdan bir yaptırmak istese başına geleceklere hazırlıklı olsun istedim. ;)
    Yaklaşık 3-4 ay önce kızım ve kendim için anlaşmalı özel hastanelerde fark ücreti ödemeden muayene olabilmek için groupama firmasından tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım.
    kızım 1-2 hafta önce grip, boğaz ağrısı gibi şikayetlerle bu groupamanın anlaşmalı olduğu hastaneye gittik.
    çocukta unutkanlık halsizlik gibi şikayetleride vardı çocuk doktoruna belirttim bunları. vitamin eksikliği olabilir deyip tahlil istedi.
    normal şartlarda bu sigortayı yaptırırken ve groupamanın web sitesinde tahliller dahil hiç bir fark ücreti ödemeyeceğiniz yazar.
    neyse 4-5 tane test için hastane groupamadan provizyon alırken, vitamin testlerinden D vitaminine groupama ret verdi yani karşılamadı.
    bende ücretini hastaneye kendi cebimden ödedim.
    Ve sonuç olarak çocukta kritik seviyede D vitamini eksikliği çıktı.

Daha sonra tabi olayı sikayetvar sitesine yazdım.
    ertesi gün call centerdan arayip detayları sordu şikayetinizi oluşturduk deyip kapattık telefonu.
    aradan 5-6 gün sonra değerlendirip aramışlar arka arkaya 2 kere ama musait olmadığım için tabi telefonu açamadım.
    sonra mail atmışlar.
    Mail yoluyla yapılan bilgilendirmeyi özet geçiyorum. ilgilenen olursa detaylı screenleride paylaşırım.
    "d-vitamin testi için yapılan tüm provizyon talepleri bu test özelinde tetkik sonucu ile beraber değerlendirmek üzere ret edilmektedir. Tetkik sonucu ve fatura aslını şirketimize gönderdiğiniz takdirde değerlendirme yapılabilecektir." demişler.
    şimdi buradaki saçmalığa bakın.
    1.si hastanede reddedildiğinde "tetkik sonucu ile beraber gönderin değerlendirelim" falan demediler direk ret yerli yersiz açıklamasız bi ret.
    şikayetvar sitesine yazınca tabi bu şekilde bilgi vermişler.
    2. si olarak millet uzaya araba gönderiyor groupama hala faturanın aslı posta vasıtasıyla gönderecekmşim. Groupama tabiki bu tahlil sonucu ve faturasını hastaneden çok rahatlıkla alabilir.
    ama niye alsın? işi yokuşa sürecekki ödeme yapmasın. ha bide tetkik sonucunu islak imzalı falan istiyecekler muhtemelen. evrakları gönderdikten sonra tetkik sonucunuz islak imzalı değil deyip ret vermelerini bekliyorum :)
    sonuç olarak efatura çıkmış, e-posta çıkmış bilgisayar çağındayız falan bu sigorta firması için hayal hala 1950 yıllarında ki teknolojiyi kullanıyorlar herhalde içerde.
    şirket hangi teknoloji devrinde orasını bende çok merak ediyorum!

Yani sonuç olarak Groupama Tamamlayıcı sağlık sigortası D-vitamini testini hiç bir şekilde karşılamıyor şikayet edince tetkitleri faturaları postayla gönderin değerlendirelim havasındalar. 
    Ödediğim ücretin faturasını hemde aslını  ve tetkik sonucunu posta vasıtasıyla onlara gönderdikten sonra inceleyip değerlendireceklerde, gerek görürlerse ödemeyi yapacaklarda falan filan yani.
    Aklınızda olsun diye yazıyorum. bu çok küçük bir test ve aşağı yukarı 100 tl falan ödedim.
    eğer ciddi bir sağlık sorununuz olursa ve groupama özel sağlık sigortası yada tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdıysanız size çok geçmiş olsun! işiniz zor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.