Arkadaşlar! Bir senedir çalışmalar yaptığımız grubumuzda baterist eksikliğinden dolayı çalışmalarımız tıkanıp kalıyor. Bİrçok bestemiz var. Repertuarımızı da geniş tutmaya çalışıoruz. Rock ve metal ağırlıklı çalışmalar yapıoruz. İlgilenen arkadaşların özel mesaj atmalarını rica ediyorum. İstanbul'da oturmaktayız. İlgilenen arkadaşların çok da önemli olmamakla birlikte bateri sahibi olma opsiyonunu bulundurması rica olunur.
ben ege ü den ama olmaz sanırım
Ya biraz zor gibi. Biz hepimiz İstanbul'da okuyoruz ve burada oturuozruz. Ee burada çalışmak senin için biraz zor olur sanırım.Yine de ilgilendiğin için sağol...
Repertuar , yaş aralığı, çalışmalar hangi yakada yapılıyor , amaç bar projesi mi yoksa ileriye dönük beste çalışmalarımı vs. biraz daha açıklarsan sanırım daha rahat aradığın kişiyi bulabilirsin birde burda pek davulcu yok aradığın kişinin burdan çıkacağını sanmam birde şansını garaj.org da dene bence ;)
Şöle söyliiim. Bizler daha çok amatörleriz. Zaten aradığımız davulcunun da çok pro olmasına gerek yok. Henüz başlangıç aşamasındayız bizler de. Biraz da tecrübesiziz bu konuda. Bazı şeyleri oturttuktan sonra sahne çalışmalarını da düşünüyoruz. Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
bende çok isterdim sizin grupta bateri falan çalmak.. ama istanbulda oturuyormuşsunuz..çok üzüldüm ya.. ben bursada okuyorum ve aslen izmirliyim..çok yazık oldu.. nese ya size bol şans..
Olsun ilgilenmende yeter. Sağol... İlgilenen arkadaşlara tekrar teşekkürler. Biraz zor olcak bu iş galiba...
studio24.com dan yararlanabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme