Arkadaşlar 1.5 sene önce çektiğimiz dance videomuzu paylaşmak istedim. Videoyu k700 ile çektiğimiz için görüntü bulanık oldu. Tavsiyem küçük ekranda izlemenizdir. Sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Biraz vakit ayırıp yorum yazarsanız sevinirim
Download Linki:http://www.h e m e n p a y l a s.com/download/1152823/Muscle_Boys.WMV.html
Linki birleştirin
Arkadaşım iyi yoldasınız,çalışmalırınız gayet güzel ama sanırım biraz daha çalışmaya gerek var diye düşünüyorum bir de figür olarak kendinizi geliştirirseniz çok daha güzel olur
Vay be ta ne zaman paylaşmış videoyu kardeşim. Dolaşırken buldum hort yapmış olalım bari.
@Köfte Suyu Bakınca nostalji oluyor. Nerden nereye diyoruz.
çok da fazla yakın olmasak bende çekmecenin içine yakın oturuyorm ayrıca videonuz güzelmiş bizim arkadşlarda yapmak istiyolar ama yapamıyolar
hoca bizede öğret yha
Teşekkürler stifflers. Break dansın gelişmesi için herşeyi yapmaya hazırım. Zamanı geldiğinde video anlatımlı DH Break Dance Okulu'nu açacağım inş. Tabi bu talebe bağlı. Birde üni.nin bitmesine.
quote:
Orjinalden alıntı: spawn34
Teşekkürler stifflers. Break dansın gelişmesi için herşeyi yapmaya hazırım. Zamanı geldiğinde video anlatımlı DH Break Dance Okulu'nu açacağım inş. Tabi bu talebe bağlı. Birde üni.nin bitmesine.
Sen aç okulu gelmeyen ajdar gibi olsun
quote:
Orjinalden alıntı: KöfteSuyu
quote:
Orjinalden alıntı: spawn34
Sen aç okulu gelmeyen ajdar gibi olsun
Coming soon.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme