Şimdi Ara

Grundig 5 programlı Bulasık Mak.639.19 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
5.519
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu gece gördüm. 639 TL idi. Pişman oldum almadığıma:((

• Saticiya mesaj atin iptal etsin (altusu)

• Fiyat 1.098,99 oldu, %20 indirimle 878.19'a düşüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceye göre yaklasık 140 TL arttırmışlar fiyatı, gece sepete ekledigimde 639 TL idi.

• Gittigidiyor üzerinden anneler günü ve yeni işimden dolayı anneme hediye almıştım. Hepsiburada da ürün reklamını görünce daha ucuza temin edebildiğim için ürün siparişimi iptal ettim. Sepete atınca 639 Tl gözüken ürün ödeme sayfasında bindirilmiş fiyatıyla gözüktü. Müşteri hizmetleri sorunun mobil uygulamadan kaynaklandığını söyledi. Tekrar pc den denedim yine yüksek fiyatla karşılaştım. Konuyla ilgili callcenter@hepsiburada.com adresine ekran görüntüleriyle beraber şikayet maili attım. Bakalım nasıl yanıt alacağız. Açıkçası yanlış reklam beyanları sonucu mağdur oldum.
  • Çakma arçalik. Sahtekarlar Köklü alman geçmişi diyerek milleti kandırıyorlar. Eskiden Alman malıydı evet ama şuan da çakma arçelik.
  • osiosborn kullanıcısına yanıt
    firma kapatıyorken. dur kapatma yazık değilmi bu kadar geçmişi var 50 yaş üzeri. kitlenin aklında hep off grundig radyo televizyon zamanın en iyisi onlardan başkası bilmemneydi gibi bir algıyı niye söndürsün adam bunu kullanmak varken merkez binasında 2 kişi var telefonlara bakıyor. marka duruyor. ama o sandılan grundig lerin ruhuna grundig kimse bilmiyor.
  • 639 TL ye konunun açıldığı gece sipariş vermiştim, makine dün geldi, hepsiburada hızıyla şaşırttı. yarın kurulum yapılacak. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• keske tekrarlansa burun farkiyla kacirdik kampanyayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçi plastik mi, çelik mi acaba

• AytekinNet kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim hocam, kısmet ben indirimi bekliyordum kampanyanın 1 gun öncesi gg den media markt satıcısından Altus 4 programlı bulasık makinasını 533 e mal etmistim, sizede hayırlı olsun.

• helluri kullanıcısına yanıt
    Arcelik 5 programlı bulasik makinasıyla birebir ayni içi celik

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

İndesit markalı 6 programlıyı enişteye 350 liraya almıştım

Ne boş adamsın sen

• 4007 hocam durdun durdun konuyu hortlattın.

• osiosborn kullanıcısına yanıt
    Almanlarin teröre destek vermekten baska ne faydası var

• Alanlar memnun mu arkadaşlar? 750 TL'ye falan mal edilse değer mi? Konuyu gördüğümden beri evdeki makine bozuldu, arada gidip geliyor.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Hocam ben genel olarak memnunum. Sorun olarak gördüklerim; alt sepet aralıkları çok geniş, kaşıklığa büyük gelen kepçe vs yatık koyunca alta düşüp pervaneyi engelleyebiliyor. Arçelik ve beko da da bu şekilde ama diğer markaların nasıl bilmiyorum.

Diğer konu üst sepetin hareketli olmaması. Standart yemek tabağını bile epey eğik koymanız gerekiyor. Aldığımız fiyata göre iyi diyelim. Fotoğraf umarım yardımcı olmuştur.

Grundig 5 programlı Bulasık Mak.639.19

• quote:

Orijinalden alıntı: AytekinNet

Hocam ben genel olarak memnunum. Sorun olarak gördüklerim; alt sepet aralıkları çok geniş, kaşıklığa büyük gelen kepçe vs yatık koyunca alta düşüp pervaneyi engelleyebiliyor. Arçelik ve beko da da bu şekilde ama diğer markaların nasıl bilmiyorum.

Diğer konu üst sepetin hareketli olmaması. Standart yemek tabağını bile epey eğik koymanız gerekiyor. Aldığımız fiyata göre iyi diyelim. Fotoğraf umarım yardımcı olmuştur.

Grundig 5 programlı Bulasık Mak.639.19

Hocam üst tarafa tabak konulmaz ki benim bildiğim. En fazla çay, kahve tabağı konulur. Çoğu makinede mümkün değil o zaten. Anca ayarlı olursa belki kahvaltı tabağı sığar. Onun dışında alınabilir gibi duruyor ama bakalım. Teşekkürler bu arada fotoğraf için. Alınmayacak gibi durmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rokan_2003

4007 hocam durdun durdun konuyu hortlattın.

Kusura bakma hocam şu adam fazlasıyla sinirimi bozuyor..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.