Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende konuyu mobilden takip ediyordum (sıcak fırsatlar zamanında ) Arçelik bayiine giderek 349/9 taksit aldım. Win 8 bana fazlaca zor geldi. Konuyuda takip ediyorum. Bilen bir arkadaş nasıl win7 yada gerekirse xp ye dönmemiz gerektiğini açıklarsa harika olacaktır. Teşekkürler. Herkese hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

Bios güncellemeyi düşünenler için direk servisden gönderilen bios sürümüne linkten ulaşabilirsiniz.Daha önce hiçbios güncelleme yapmadıgım için nasıl yapılır bilgim yok araştırmaya devam ediyorum.

Güncel Bios Sürümü

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/r8ntOM6LgnoFu

Teşekkürler, linkteki sürümle bios güncellenebiliyor. Aşağıdaki adımlar yapılmalıdır.

1. zip dosya içeriği bir klasöre açılmalıdır.
    2. klasör içindeki W510TAKT.312 dosyası W510TU.bin ismi ile rename edilmelidir.
    3. Command Prompt 'a Admin olarak girilmelidir.
    3. install.bat çalıştırılmalı.
    4. Ardından FlashWinX64.bat dosyası çalıştırılmalıdır.

Bu işlemler sonrası bios güncellenecek ve bilgisayar resetlenecektir. İlk açılışta 2 küçük uyarı verecek. (bios güncellendiği için)
    Bilgisayar açılırken F2 tuşuna basarak Bios'un 1.03.12TAKT ye yükseldiğini ve Boot menüsüne UEFI setting geldiğini göreceksiniz.

• Klavyenin isigi mi var? Bu durumda bendekinde hic yanmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SystemCode kullanıcısına yanıt
    UEFI Settings geldiğine göre Windows düşürebiliyormuyuz şimdi ?
  • Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    henüz denemedim ama yapılabiliyor olmalı.
  • mSata SSD takan ya da takmayı deneyen var mı?
    Anakartta yuvası var ancak vida yerleri görünmüyor.
    Takılabiliyor olsa bile nasıl sabitlenir fikrim yok.
  • bios güncellemesi yapınca bir faydası olacak mı ekstra işletim sistemiyle vs uğraşmayan bir kullanıcı için? Ayrıca ssd ve ram takviyesi yapan yok mudur varsa konuyu açan arkadaş ilk mesaja bunları eklesin. Bu donanıma 4 gbtan fazla ram sanki buna fazla gibi geldi. SSDye de sanki gerek yok ram upgrade yapınca. Ayrıca şu haliyle internete bağlanırken bile hddyi kullandığını görüyorum görev yöneticisinden bu hdd den ekstra ram alanını kullandığını gösteriyor değil mi? İnterneti açarken gecikme sanırım bu yüzden?
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    bios güncellemesi yapınca en başta uefi yi kapatma bölümü açılacak (açık olmayanlar için) böylece windows 7 linux türevlerini kurabileceğiz cihaza.Ayrıca mutlaka bir takım iyileştirmeler yapılmıştır sanıyorum yeni bios sürümlerinde.Bence sss'di takmaya gerek yok ram takviyesi yeterli olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoawaken

Klavyenin isigi mi var? Bu durumda bendekinde hic yanmiyor.

yanmaması normal çünkü klavyede ışık mevcut değil.
  • quote:

quote:

Çok büyük bir eksik. Karanlıkta çok sıkıntı oluyor. Makinenin tek olumsuz yönü bence bu. Fiyat performans bazında

• ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    SSD kullanan biri için kesinlikle tahammül sınırlarını zorluyor artık HDD'ler. Tıkır tıkır ses çıkarması da cabası. Alınabiliyorsa gereksiz görülmemeli SSD. mSata olayından emin olsam HDD'i çıkarmadan takacağım zaten SSD'yi.
  • ekle hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph3535

quote:

quote:

Çok büyük bir eksik. Karanlıkta çok sıkıntı oluyor. Makinenin tek olumsuz yönü bence bu. Fiyat performans bazında

0.99
    Portable LED USB Light For Computer Notebook PC Laptop Power Bank
    www.banggood.com
    ARILUX® HL-NL01 Portable LED USB Light For Computer Notebook PC Laptop Power Bank Indoor Lighting from Lights & Lighting on banggood.com
    http://www.banggood.com/Portable-LED-USB-Light-For-Computer-Notebook-PC-Laptop-Power-Bank-p-970496.html

alırsın iki tane sağlı sollu...
     GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü

• benide ekle hocam bugun alıyorum
  • bu iyiymiş bak
  • kılıf,çanta vb. için
    f/p link bulan koysun buraya arkadaşlar..
  • Konuyu daha ilgili bir arkadaşa devretmeleri daha hayirli olur gibi , konuyu açan arkadaş yoğunsa bunu başkasi yapabilmeli bence sonucta forumda yüzlerce kişi aldi bunu ilk sayfa tamamen derli toplu açıklamali paylaşılmali herşey bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

SSD kullanan biri için kesinlikle tahammül sınırlarını zorluyor artık HDD'ler. Tıkır tıkır ses çıkarması da cabası. Alınabiliyorsa gereksiz görülmemeli SSD. mSata olayından emin olsam HDD'i çıkarmadan takacağım zaten SSD'yi.

msata takılabiliyor ana konuda yani satın alanların sayfasında geçmiş sayfalarda yabancı bir link paylaşılmıştı orda hem normal ssd hemde mstata kullanmışlar,geçmiş sayfaları inceleyip görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: Joseph3535

quote:

quote:

0.99
    Portable LED USB Light For Computer Notebook PC Laptop Power Bank
    www.banggood.com
    ARILUX® HL-NL01 Portable LED USB Light For Computer Notebook PC Laptop Power Bank Indoor Lighting from Lights & Lighting on banggood.com
    http://www.banggood.com/Portable-LED-USB-Light-For-Computer-Notebook-PC-Laptop-Power-Bank-p-970496.html

alırsın iki tane sağlı sollu...
     GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü

Güzel çözüm hocam eyvallah alıcaz olmadı bir iki tane.

• ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Gözümden kaçmış çok teşekkürler cevap için.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.