Şimdi Ara

grundig gnb 1450 b1 b8 kasa sökümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar grundig gnb 1450 b1 b8 laptop fan sesi geliyor fanı yağlayıp takacaktım ama kasayı açmaya çalıstım acamadım
    klavye nasıl sokulecek

• by infaz kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Gnb 1450 modelinde klavyenin üst kısmında kasaya sabitleme için kullanılan 5 adet sabitleme klipsi var onları ince uclu bir plastik ile geri itip klavyeyi yerinden cıkarabilirsiniz lakin gnb 1450 modeli ince yapılı bir fan kullanııyor söküp yağlamanız mümkün değil. ancak dışarıdan fırca ile temizleyebilirsiniz.

Fana dışarıdan yağ sıkmanızı tavsiye etmem ilk etapta sizi tatmin etse bile daha sonrasında aşırı toz toplayıp camurlaşacağından fanın hiç dönmemesine sabep olur..

Kolay gelsin
  • wd40 sıkamazmıyız
    termal macun istermi tekrar
    200 litrelik kompresör var onunla temizlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: stonebilgisayar

Merhaba
    Gnb 1450 modelinde klavyenin üst kısmında kasaya sabitleme için kullanılan 5 adet sabitleme klipsi var onları ince uclu bir plastik ile geri itip klavyeyi yerinden cıkarabilirsiniz lakin gnb 1450 modeli ince yapılı bir fan kullanııyor söküp yağlamanız mümkün değil. ancak dışarıdan fırca ile temizleyebilirsiniz.

Fana dışarıdan yağ sıkmanızı tavsiye etmem ilk etapta sizi tatmin etse bile daha sonrasında aşırı toz toplayıp camurlaşacağından fanın hiç dönmemesine sabep olur..

Kolay gelsin

Laptopu parcaladim fani siringa ile yagladim sesi kesildi tesekkur ederim verdigin bilgiler icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• by infaz kullanıcısına yanıt
    Merhaba..
    Yardymcy olabildiysek ne mutlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.